ОВЕН (21.03 – 19.04)Както изпратихте юни, така започва и юли

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Както изпратихте юни, така започва и юли
Коментари Харесай

Хороскоп за 1-7 юли

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Както изпратихте юни, по този начин стартира и юли – темпото ви е по-бавно. Месецът е отпускарски, при Овните пораждат куп спънки, които ще ги карат да понижат упоритостите за постове и облаги, да разчистят остарели пропуски в активността на екипа. Има и такива от знака, които се радват на покачване, скоро ще усетят, че работата не ги влече или не им е по сили. Напредвайте рационално, последователно и без да забравяте услугите на близки и познати, въпреки че от понеделник до петък това значи огромно усърдие в каузи. В любовта – позитивен процес.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Началото на юли е по-емоционално, надали сте очаквали някои изненади от близкото обграждане. Телците да се грижат за тонуса си, а не да претърпяват несъобразителност и неправда от близките, скоро ще се види кой крив, кой прав, обаче те няма да са на загуба. Ако въпросите са настоятелен, по-леко ще се справите, сътрудници, сътрудници, клиенти ще се чудят на увереността ви, а и от вторник до четвъртък ще проличи: ще имате перспективна работа и доходни поръчки. В любовта обмислете нещата и дано другите да си поправят неточности...
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Периодът е под напрежение, в четвъртък е редно да избягвате разногласия, а в петък - претоварване с непознати задания. Близнаците са точни в своите неща, само че в случай че не подскажат на сътрудници и сътрудници да стегнат дисциплината, май би трябвало да се нагърбят и с наваксване на пропуски от останалите в екипа или да „ набиват обръчите ” на виновници... Не вършиме компромис и на другари, родственици, работата си е работа. В редица случаи ще се огледате за нови помощници в бизнеса, само че вкъщи бъдете снизходителни, там любов и суровост са неразделни.
РАК (21.06 – 21.07)
През уикенда си позволете повече развлечения навън, с приятна компания. Но имайте едно на разум, от понеделник ще ви завърти деловата шайба или пък близки и познати ще ви засипят с молби за помощ. Раците да не се боят, че ще изгубят време, средства и сила, скоро и на тях ще им би трябвало поддръжка или пък ще се усещат по-добре, в случай че в екипа им всеки си прави работата, без да му припомнят за периоди и качество. Вторник, сряда, четвъртък са по-рискови за групови старания, само че интуицията ви подсказва най-точни ходове и в любовта.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Първите 7 юлски дни за вас ще текат постепенно, само че като сте решили да се върнете към остарели проекти, ангажименти, връзки... Доста Лъвове и в понеделник ще проучват в детайли настоятелен и персонални въпроси, разкрили са си неточности, които дискретно могат да поправят. Май не са в директната работа, а в асортимент на задания и сътрудници, в този момент за мнозина е по-резултатно да работят независимо или с способен другар. От вторник до четвъртък бъдете по-сдържани, бдителни, ще си спестите кахъри. Ако ще променяте нещо в любовта, да не е прекомерно внезапно.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Отпускарски месец, а кроите проекти за огромни инициативи... По-разумно е Девите да преценяват отново силите си, да плануват пречките, с които ще ги сблъска още първото 7-дневие на юли. Ако сте по-настойчиви и внезапни, може да си докарате неразбирателства в екипа, па и финансови проблеми. Ако мислите за промяна на работното място, по-уместно е да изчакате, да поопознаете хората. Не всички заслужават доверие, само че и не всички ви имат вяра, тъй че от сряда не припирайте да получите мечтаното на мига. В любовта - доста звук за нищо.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Имате хубави хрумвания за началото на юли, само че тези 7 дни не са най-подходящи за реализация. Вероятно проектът ви ще зависи много и от мнението на авторитетни персони, единствено че отговорността си е ваша, не разчитайте на помощ от тях. Везните гонят високи упоритости и от понеделник това ще ги опълчва на сътрудници, познати и близки, от четвъртък някои може да стартират остри разногласия. Не прибързвайте, разковничето в този момент е в търпението и ловенето на подобаващи шансове. Във флиртове сте неудържими, а за сериозна връзка ви би трябвало съвет.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Чудесно 7-дневие, каквито и да са пречките в настоятелен и персонален проект. Повечето Скорпиони изцяло ще разчитат на сътрудници, обичта на най-близките им ще ги окриля и за служебни достижения. Ако пък вашето фамилно състояние е от дълго време нормализирано, ще се радвате на цялостно схващане и поддръжка, с цел да се справите с многочислените си задания отвън дома. От уикенда разпределете тъкмо работата си, за споразумяване на финансови и бизнес задължения май ще се наложи да почакате, по-важно е в четвъртък и петък да избегнете противоречиви тематики.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Началото на юли не е уместно за осъществяване на ваши настоятелен и персонални проекти, колкото и да сте ги обмисляли и да бързате да извлечете облага с тях. Стрелците нямат мощна позиция в екипа си и това елементарно ще проличи, в реда на нещата е да заобикалят опълчване и изключително с по-авторитетните хора. Господата да бъдат по-грижовни към тонуса, дамите да вършат домашния бюджет без огромен разкош. Роднини и познати ви дават положителни препоръки, прави са, а не слушате. Ако пренебрегнете подадена ръка, след това не чакайте да ви е опора.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Чудесни 7 дни, мнозина се радват на сладостен плод от упорити старания. Е, група Козирози могат да си дадат дребна пауза и да отдъхнат, да посветят повече време на близки, другари и познати. Ако нещо не са ви угодили, внимателно напомнете, че би трябвало да следват общоприетите правила, глезотия не ви подхожда. Вие пък намалете настойчивостта, с която гоните кариера – в този момент упоритостите ви нервират сътрудници и шефове, карат евентуалните бизнес сътрудници да протакат решение. Покажете на другите, че може да се включите и в техните планове...
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Динамично 7-дневие, май ще донесе куп настоятелен и персонални промени. Водолеите да се заредят с самообладание, финансови проблеми и нови партньорства не се вършат на мига, би трябвало съществено изследване на обстановка, вероятности. В ред случаи е нужно да заложите на цялостна поверителност: остарели съдружници вършат номера или прекомерно държат на мнението си, вие предпочитате да засичате информация от няколко източника. В четвъртък разчиствате пропуски, само че... поредно, да не се връщате отново към тях. Не сте удовлетворени и от най-близки.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Първата седмица на юли носи пътища и развлечения за вас, но не е зле да си наложите строга дисциплинираност, с цел да не пропилеете положителни благоприятни условия за изява и облаги. Едни Риби срещат нови хора, подобаващи за екип и осъществяване на амбициозни планове, втори прецизно уреждат връзки с досегашни сътрудници и сътрудници, общата активност ще върви още по-плодотворно. Има обаче и трети, които пилеят време и страсти, търсят многообразие, веселба. От сряда и в любовта е значимо да заложите на сериозните връзки, не на авантюрките...
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР