ОУКЛАНД, Калифорния (AP) — Двама членове на съвета от град

...
ОУКЛАНД, Калифорния (AP) — Двама членове на съвета от град
Коментари Харесай

Членовете на градския съвет на Оукланд искат обяснение от A относно отменения мач от малката лига

ОУКЛАНД, Калифорния (AP) — Двама членове на съвета от град Оукланд изпратиха писмо до президента на Oakland Athletics Дейв Кавал, изразявайки загрижеността си по отношение на неговия решението на клуба да блокира мач от второстепенната лига на разширението Oakland Ballers, който беше плануван за Колизеума на 29 юни.

A's ще бъде на път по времето, когато новият самостоятелен тим от дребната лига искаше да бъде хазаин специфична вечер в заведението. „ Б “ имаха подписано съглашение за тази дата и заплатен депозит, когато научиха в края на предишния месец, че тимът от огромната лига е наложил несъгласие на проекта, без да уточни причина.

Ребека Каплан, член на съвета на огромен, и представителят на Окръг 6 Кевин Дженкинс изпрати взаимното им писмо в понеделник и изиска бързо пояснение. Те също по този начин съставляват града в борда на администрацията на Колизеума на окръг Аламеда, който следи организацията, ръководеща Колизеума - Каплан като ръководител на борда, а Дженкинс - негов комисар.

„ И...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР