Отзоваването ми е реваншизъм, свързан с интересите, които съм засегна

...
Отзоваването ми е реваншизъм, свързан с интересите, които съм засегна
Коментари Харесай

Пламен Георгиев: Научих новината за отстраняването си от медиите

" Отзоваването ми е реваншизъм, обвързван с ползите, които съм засегна с предходната ми работа – и като прокурор, и като началник на КПКОНПИ “. Това сподели пред bTV Пламен Георгиев, който беше отзован като консул на България във Валенсия.

Той беше назначен на тази позиция след абсурда с противозаконните пристройки на жилището му.

Георгиев изясни, че към момента не е известен публично за това решение и е научил новината от медиите. За него този " реваншизъм " е бил предстоящ.

" Очевидно, че част от тези хора, на които сме засегнали ползите, сега ръководят страната “, съобщи Пламен Георгиев, припомняйки, че като началник на антикорупционната комисия е запорирал парцели за над 2 милиарда лева

" Това са хора, на които са запорирани имущества за милиони “, добави той.

Относно думите на Кирил Петков, че е " политическо предопределение “ Пламен Георгиев съобщи, че той не изключение и доста посланици и консули също са такива назначения.

В момента някогашният консул няма по какъв начин да се прибере в България, тъй като синът му е на учебно заведение и му предстоят изпити.

" Освен работата съм и татко и имам отговорности. Не мога да оставя детето си, без да си приключи образованието “, изясни Георгиев.

Съдбата на терасата

" Това беше един фиктивен спор - едно огромно нищо. Този апартамент сега е ненаселен. Съседът изпод безусловно не може да живее, тъй като откакто се бутна навесът стана една голяма влага “, описа Пламен Георгиев.

" Аз купих просто един апартамент. Терасата е правена 10 години по-рано и явно е имало за какво да бъде направена, тъй като в този момент индивидът изпод е наводнен “, разясни Георгиев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР