Отвратителен, селски цинизъм, на фона на прогресивно обедняващите българи демонстрираха

...
Отвратителен, селски цинизъм, на фона на прогресивно обедняващите българи демонстрираха
Коментари Харесай

Ексклузивно! Вижте “Мистър Кеш” Румен Радев на почивка в гръцка резиденция! Удари в земята никарагуанския диктатор Даниел Ортега

Отвратителен, селски цинизъм, на фона на прогресивно обедняващите българи демонстрираха Румен Радев и жена му Десислава в Гърция. Наглото разсипничество на национална пара̀ конкурира разгула на диктатора от Никарагуа Даниел Ортега и брачната половинка му Росарио Мурильо.

 

В първата част на извънредното ни следствие ще прочетете какъв брой безсрамни са разноските на първата двойка, идващи на фона на новината, че всеки трети българин няма пари даже за сиромашка отмора край родното Черноморие.

 

Обитателят на “Дондуков ” 2 дойде в особено наета за глезотиите му резиденция от над 3000 квадрата, до каквато достъп имат единствено малко на брой определени.

 

Там Радев гуляе за безбожните 3 хиляди евро (бел.ред. - 6 хиляди лева.) на нощ. Така за десетте дни, в които той и свитата му ще отмарят по гръцките плажове, единствено спането му ще надвиши 60 хиляди лева

 

Прогимназията е с пряк изход към личен плаж и частен залив, където “Мистър Кеш ” пърчи епилирани мускули единствено в компанията на защитата си от НСО. Десислава Радева пък топи наедрял бюст в персонален басейн с вградено джакузи.

Президентът Радев се препича в Гърция, до момента в който страната се тресе

Палатът за 6 000 лева на вечер, в който се настаниха Радев и жена му

Деси Радева събира слънчеви лъчи по през целия ден

Палатът си има личен басейн

Екипите на НСО вардят Радев и жена му все едно са наркобарони

Снежно бялото триетажно имение е същински пример на лукса и скъпотията, с две просторни веранди и парапети от ковано желязо. На първия етаж е ситуирана обширна столова с хол, конкурираща по повърхност конферентна зала. Огромните френски прозорци гледат към мраморни култивиран алеи, заобиколени от тучна зеленина. Точно пред основния вход е ситуиран елегантен  басейн, аранжиран с няколко шезлонга. На метри от главния корпус е разположена втора вила, където спят гардовете от НСО и обслужващия личен състав, а в градината е разпъната висок клас шатра с цел да може първото семейство да си провежда сантиментални вечѐри до момента в който в половин България хората се борят с пожарите и адското безводие, обхванало страната.

 

Към масрафите несъмнено, би трябвало да прибавим и заплатата плюс останалите възнаграждения за гардовете от НСО, на които страната заплаща да вардят патрона си до момента в който той блажено разпуска в разгара на невиждано сериозни за страната дни на естествени бедствия и политически безпорядък. Докато той топи телеса в прохладното гръцко море, от джоба на нашенеца излизат чудовищни суми за защита.

 

Всяка вечер българските клонинги на диктатора Даниел Ортега и жена му Росарио Мурильо излизат да разхлабен в елитни заведения за хранене на първа линия край брега, ескортирани от дребна войска държавни гавази, все едно не става дума за сякаш демократично определен президент, а за южноафрикански наркобарон или диамантен трафикант. Част от свитата му със слушалки, пищови и кевларени одеяла окупира заведенията часове преди “Мистър Кеш ” и “Генерал Деси ” да се появят. Отцепва им се свръх периметър, забраняващ освен на простосмъртните гърци, само че и на локални бизнес величия да припарят до тях, видя нашият обектив.

 

През деня, до момента в който Радев и половинката му натрупат загар, неразделно до тях е паркиран бус на НСО, препълнен до спукване със заглушителна техника, радари и прихващачи, по този начин щото пиле да не може да прехвръкне край него.

 

За да бъде разказът още по-противен за оскотелите от апетит нашенци, би трябвало да прибавим, че към свитата на Радев са прикачени трима мастър началник готвачи, единият от които има ангажимент да му сервира специфични рибни ястия, пресни плодове и охладено бяло вино непосредствено на морския бряг, а другият е напълно разполагаем за Деси Радева, която съблюдава специфична диета, изобилстваща от морски блага, октоподи и прочие скъпотии. Третото кулинарно великолепие пък се грижи държавната защита да не прегладнее. Продуктите за софрата се доставят от подбрани стопанства, както и от особено наети риболовци в района.

 

С кортежа на Радев пътува наложителният медицински екип, в който с изключение на доктор и мед. сестра, има и двама масажисти, които да им размачкват снагите.

 

Чаршафите, върху които ще отмаря вип двойката са от първокласен египетски памук и са разопаковани за сефте за височайшата аудиенция, издадоха гръцките хазяи, които хвърлят шапки от кеф какъв финансов берекет им е донесла ваканцията на Румен Радев. По техни калкулации, за целия им престой ще бъдат изхарчени четвърт милион лв. - сума, непостижима даже за доста добре облечени предприемачи.

 

Големият въпрос е по какъв начин и най-много от къде “Мистър Кеш ” има кеш да се изхвърля като съветски олигарх. Заплатата му не може да покрие даже една нощувка на гавазите от НСО, пресмятат осведомени с президентските потайности. Официалните спестявания на Радев също са като за Бог да елементарни. Неофициалните, обаче, обезпечавани от лица като Николай Копринков и олигарха Николай Вълканов без проблем могат да посрещнат сходен харч. Ето за какво няма нищо чудно, че президентът и жена му са плюли на родното Черноморие за сметка на разточителството в прилежаща Гърция, погнусиха се хората.

 

С каква компания Радев цъфна в Халкидики, очаквайте да разберете в идващ репортаж по тематиката.

Автор: pik.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР