Отвратена съм от това, което се случва. Кой нормален човек

...
Отвратена съм от това, което се случва. Кой нормален човек
Коментари Харесай

Ангелкова на барикадата: Гнусно е. Цялата партия сме зад премиера

Отвратена съм от това, което се случва. Кой естествен човек ще запише латентен човек и ще го пусне в общественото пространство? Представете си до каква степен сме стигнали дъното, с цел да се употребяват такива операции, имитации и компромати, които са надалеч от правилата и устоите на една правова страна, каквато е България. Би трябвало това да е направено от извънредно непосредствен човек. Това съобщи в утринния блок на " Нова телевизия " министърът на туризма Николина Ангелкова по отношение на оповестените фотоси от спалнята на премиера Бойко Борисов.

„ Никой не приказва за това, което е направено сполучливо от премиера и ГЕРБ – това, което е реализирано. Вместо борбата и войната да се води с политики, сполучливи образци и решения, се търсят компромати. Обединява се анти-ГЕРБ изразителност. Вчера Цветан Цветанов се отхвърли от участието си в ГЕРБ. Не ми е тъжно, само че не го разбирам. Не е почтено и мъжко за човек, който до през вчерашния ден е градил с всичките тези хора, печелили сме дружно избори и сме управлявали толкоз време. Това са същите тези хора, които са били в Изпълнителната комисия. Не разбирам по какъв начин структурата, която те е основала като политик и индивидът, който те е основал като политик, може внезапно дои такава степен да се трансформират, че да не дават отговор на избрани правила и да не бъдат способени. Не го разбирам това.
Има способени органи, които би трябвало да си свършат работата “, добави тя.

" Вместо борбата да се води с решения и политики, се търсят компромати. Това е гнусно. Цялата партия сме зад тила на премиера”, сподели още тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР