Отворените оферти в обществената поръчка за изработване на технически проект

...
Отворените оферти в обществената поръчка за изработване на технически проект
Коментари Харесай

Отвориха офертите за проектиране и ремонт на пътя Исперих - Яким Груево – Конево


Отворените предложения в публичната поръчка за разработване на механически план за главния ремонт на 10,1 км от пътя Исперих -– Яким Груево - Конево в област Разград са общо 16, оповестиха от Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ).

Прогнозната стойност на публичната поръчка е 202 000 лева без Данък добавена стойност. Срокът за планиране е 60 календарни дни, който стартира от датата на подписване на контракта. Изпълнението на плановите работи ще се извърши в три междинни стадия.

Изработването на техническия план е първата стъпка преди започване на строителните работи. След това ще се дефинират съответните строително-монтажни работи, цената и срокът им за осъществяване. После ще се разгласят тръжни процедури по Закона за публичните поръчки за избор на реализатори на нужните ремонтни действия.

Отсечката свързва община Исперих с регионалния център Силистра и община Тутракан, както и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Тутракан “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Силистра “. Третокласният път ежедневно е с натоварен тежкотоварен трафик и аграрни машини, обработващи селскостопанските площи в региона на Исперих, напомнят от АПИ.

До осъществяването на главния ремонт правата ще продължи да се поддържа посредством програмата за настоящ ремонт на АПИ. В момента се изкърпва настилката в 10 км сектор. Срокът за осъществяване на плануваните настоящи действия е до края на септември т. година

Отворените предложения са на:

Пътпроект ЕООД;

Обединение „ Ий Кей Джей – Виа – Ей Джей “ ДЗЗД;

Обединение „ ПЪТЕКСПЕРТ ІІІ-2305 “, с участници Пътконсулт 2004 ООД и ТСМ Експерт ЕООД;

Проджект планинг енд мениджмънт ООД;

Трафик Холдинг ЕООД;

Виа-план ЕООД;

Бул Строй Инвест ЕООД;

Вес-Инвест-Н ЕООД;

Пътно поддържане и строителство - 2009 ЕООД;

ДЖИ М Инженеринг ЕООД;

Ърбан груп ЕООД;

Инжконсултпроект ООД;

Институт по транспортна инфраструктура ООД;

Инфра про консулт ООД;

Илия Бурда ЕООД;

Инжроуд ЕООД.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР