Отвличането е сериозно изпитание за похитения и за неговите близки.

...
Отвличането е сериозно изпитание за похитения и за неговите близки.
Коментари Харесай

За Киро Киров отвличането е сериозно изпитание и тероризъм

Отвличането е съществено тестване за похитения и за неговите близки. Отвличането е тероризъм. Това съобщи в ефира на Нова телевизия предприемачът Киро Киров, който преди години бе похитен, по отношение на изчезналия 25-годишен наследник на софийски предприемач.

Сред водещите версии на полицията е, че младежът е похитен. Киров се надява тази версия да не се окаже вярна. По думите му отвличането е тероризъм и съществено тестване за похитения и неговите близки.

Той посъветва околните на младежа да се извърнат към полицията и да следват препоръките им. Киров сподели, че когато договарянията са паралелни и полицията взе участие и знае тъкмо какво изискват похитителите, те могат да оказват помощ в връзката.

 Столичната полиция търси 25-годишен наследник на предприемач Обновена
Столичната полиция търси 25-годишен наследник на предприемач

Една от версиите, по които се работи е похищение

Киров показа, че при неговото похищение, контакт с околните е бил потърсен след 2 дни. Тогава синът му се е свързал с полицията и те са били с него непрекъснато.

" Ако човек не резервира хладнокръвие и не има вяра, че всичко ще има благополучен край, може да се стигне до доста тежки душевен проблеми ", добави Киров. Според Киров ръководителят на " Наглите " не е измежду арестуваните и наказани.

Парите, които са били дадени като откуп, с цел да бъде Киров освободен, още не са открити.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР