Отварачката се страхува да дава заявка в дългосрочен план за

...
Отварачката се страхува да дава заявка в дългосрочен план за
Коментари Харесай

Отварачката призна: Семейната ми обстановка се променя ежедневно!

Отварачката се опасява да дава поръчка в дълготраен проект за брака си.

Положението при Мария взе да става комично. Самата тя прояви самоирония при една от последните си медийни изяви, като съобщи, че не разяснява клюки за брака си, тъй като се опасява да дава поръчки в дълготраен проект.

„ Просто се обезпечавам... Нека да наблюдават ситуацията, тя се трансформира всекидневно, ежеминутно, ежесекундно дори. Нашето семейство си е общоприетоо, с двама малко по-нестандартни в него и по тази причина е такава забава ”, сподели заралийката през смях в изявление за предаването „ На кафе ” по Нова тв преди дни. Към днешна дата Мария се разгласи за щастлива и обичана. „ Завяваме го твърдо, гледайте да го излъчите по-бързо, с цел да не стане архивно изявление ”, пошегува се тя.

Шегите й не се сториха толкоз занимателни на огромна част от феновете. Някои от тях незабавно показаха мнение в интернет, изтъквайки че съзират в държанието й даже опит да омаловажи случилото се напълно неотдавна в фамилията й, а точно екшъна с побой и интервенция на полиция от края на март, поради който мъжът й Мирослав Соколов попадна в ареста.

Заговори се, че той протегнал ръка на нежната певица в изблик на ревнивост. Мария подала сигнал в полицията, писаха медии, и дори си извадила здравно. Мирослав Соколов бе арестуван за 72 часа по обвиняване за нанасяне на лека телесна щета в изискванията на домашно принуждение и за закана за ликвидиране. Тогава плъзна слухът, че той насочил револвер към главата на фолкпевицата. По-късно, Мирослав бе освободен против 2000 лв., като в това време към този момент се разясняваше, че случката с револвера е от септември 2021 година, два месеца преди с Мария да се оженят. Фолкпевицата пък декларирала по време на разпита пред арбитър, че не се усеща застрашена и дори признала, че постоянно блъскала и драскала мъжа си като израз на обич.

Въпреки че още тогава пролича смяната в курса на връзките им, известно време Мария избягваше да приказва за помиряване и събиране с мъжа си. Намеците й за това започнаха със фотоси в обществената мрежа на двор с басейн, около което се сътвори усещането, че с Мирослав са се пренесли в нов дом. Последваха фрагменти от сантиментална отмора в Гърция. И до момента в който почитателите й се чудеха на акъла й, Мария ги сюрпризира с три медийни изяви, в които изцяло оправдава мъжа си.

Последва изявлението за предаването „ На кафе ”, излъчено на 19 май. В него Отварачката към този момент непосредствено загатна, че се опасява да бъде безапелационна за брака си – ще го бъде ли или не, и по тази причина избягвала да го разяснява. Певицата проговори и за прошката. Без да влиза в елементи за екшъна от края на март, тя съобщи, че когато обича, прости елементарно. „ Ако в миналото не съм дала прошка, значи не е имало за какво... Най-важното в една неточност е човек да открие себе си, грешката си, да откри смисъла да продължи. Когато е намерил себе си и това, което твърдо желае, може би насреща ще откри и прошката ”, съобщи Мария, с което напряко си призна, че е дала прошка на мъжа си.

Дни по-късно, тя гостува в предаването „ CoolT ” по Би Ти Ви, където пък дори обрисува Мирослав Соколов като съвършен и грижлив брачен партньор . Миньончето показа, че разчита най-вече на него, тъй като когато не се усеща добре, да вземем за пример, поради някакво неразположение, не желае да тормози майка си и сестра си, която живее надалеч. Така че Миро бил „ единственият, на който може напълно да се довери ”. „ Това е индивидът, с който лягам, с който ставам, с който хубаво, неприятно, то си е нашето. И не мога да не съм признателна. Той с изключение на мой обичан мъж и брачен партньор, е и най-хубавият ми другар. Смятам, че като че ли във времето още повече се стиковаме, тъй че съм му признателна за грижите и за тия неща ”, разгласи Мария, с което напряко изуми публиката.

Хвърля му се като дзвер

„ Хвърлям му се като дзвер ”, възкликна Мария през смях, визирайки мъжа си Мирослав. Тя посочи очевидното, а точно, че е дребна, още повече, заставайки до обичания си. Това съобщи певицата, превзета от положително въодушевление, в следващото си блиц изявление от поредност в платформа за шерване на видеа. Сравнението, което заралийката употребява, надали е инцидентно, поради, че прякорът на Мирослав е Дзвера.

До шегите и закачките се стигна, откакто Мария трябваше да се оприличи на воин от приказка или филм. Певицата се видя като Пепеляшка: „ Навън съм принцеса, а у дома съм обслужващ личен състав ”. Съпругът й обаче подмятна зад камерите за „ Ну, погоди ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР