Отвара, която може да помогне на много хора, страдащи от

...
Отвара, която може да помогне на много хора, страдащи от
Коментари Харесай

Редовно си правя от тази отвара от борови иглички – да имам под ръка, че като вдигна кръвно, само тя ме спасява

Отвара, която може да помогне на доста хора, страдащи от хипертония.
Такива хора най-вероятно години наред посещават лекари, взимат медикаменти, като изобщо не допускат за съществуването на елементарна, само че доста ефикасна рецепта от националната медицина, която може да докара до обикновено кръвно налягане в продължение на най-малко няколко години.
Тази запарка се прави по следния метод:
Изсипете в тенджера 5 супени лъжици борови иглички, 2 супени лъжици шипки и цялостен лук с обвивката.
Залейте с 1 литър студена вода и я доведете до шупване, след което оставете да къкри на слаб огън в продължение на 10 минути.

Съставките не е належащо да се варят дълго време. След това прецедете и в случай че би трябвало кипнете още вода, тъй че отварата да бъде тъкмо 1 литър.

Приложение:
Разделете количеството по равно и пийте в продължение на 2 дни, след което направете нова партида от отварата.
Курсът на лекуване – 4 месеца.
Първите няколко години провеждайте лекуването постоянно, след може още веднъж, в случай че е належащо. Подобряването може да пристигна за една седмица, а месец по-късно можете да прекрати взимането на лекарства. Между другото, иглолистната запарка прочиства червата и черния дроб, тъй като има диуретичен резултат.
А ето и още потребни приложения на боровите иглички:

Борови иглички за филтриране на кръвта – събраните борови иглички се нарязват на още по-ситни късчета. От към този момент наситнените „ листенца “ ще ви трябват 10 равни супени лъжици. Тях заливате с 2 чаени чаши вряща вода.
За да подсилите резултата, е целесъобразно да добавите и плодове от шипка, които също се нарязват. Количеството на шипките, което се прибавя, е 4 равни лъжици. Оставете отварата да ври 10 минути, свалете я и и сложете похлупак. Така остава 10 часа. От отварата ще пиете 3 пъти, като количеството за банкет е 150 мл.
Борови връхчета против кашлица – първо налейте в съд 600 мл вода. После в нея пуснете 30 броя от лечебните борови връхчета. Варенето става на спокоен и слаб огън. То продължава, до момента в който остане 500 мл течност. Сваляте, изчаквате няколко минути и прецеждате. Добавяте 200 грама домакински мед и бъркате. Накрая слагате и нишадър 50 грама, още веднъж бъркате. Слагате сиропа в стъклено шише. Болният да взима 4 чаени лъжички 3 пъти дневно.
Инфо: lekuvai.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР