Отцепниците от ИТН начело с бившия спортен министър Радостин Василев

...
Отцепниците от ИТН начело с бившия спортен министър Радостин Василев
Коментари Харесай

Хората на Руди Василев влизат в листите на ПП

Отцепниците от Има Такъв Народ отпред с някогашния състезателен министър Радостин Василев водят диалози с " Продължаваме промяната " да вземат участие в техните листи на идните избори, стана ясно от негово присъединяване в Би Ти Ви.

Възможно е и други сътрудници, които са част от гражданското придвижване, да се появят в " Продължаваме промяната ". Водим диалози от седмица-десет дни, може би до ден-два ще има публична информация. ", добави Василев.

" Даже е по-вероятно този път да не съм лидер на листата в Плевен. Със сигурност ще съм лидер на листа в различен град ", сподели още Василев. Към момента се твърди, че той ще е в Габрово.

" Не мисля, че приключих със скандал. По-скоро завършихме по заслужен метод, тъй като нямаше по какъв начин да останем в Има Такъв Народ ", разяснява той.

" Независимо от социологическите проучвания, считам, че " Продължаваме промяната " ще завоюва идните избори. Има Такъв Народ е част от историята, уповавам се да не се появяват повече такива субекти, които слагат страната на колене ", съобщи още Радостин Василев.

" Моят мандат беше доста къс. Направих опит да свърша голямо количество работа. Създадох си ужасно доста врагове. Показах какво е положението въз основата. Профилактирах сдруженията, което докара до ужасно доста резултати ", разяснява той работата си в спортното министерство.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР