Отцепникът Радостин Василев, който публикува записа от заседанието на ПП

...
Отцепникът Радостин Василев, който публикува записа от заседанието на ПП
Коментари Харесай

Руди Гела довтаса с охрана в БНТ, заяви гордо: Единствено аз имах смелостта да направя това

Отцепникът Радостин Василев, който разгласява записа от съвещанието на Политическа партия разгласи в ефира на Българска национална телевизия, че страхувал за живота си и че бил под защита на полицията.
Допусна, че е допустимо хора от обкръжението му да са предизвестили водачите на Политическа партия за това, че има желание да разгласява записа.
„ Винаги би трябвало човек да се оглежда в редиците си непрекъснато. Оказва се, че е закодирано да има при нас изменничество. В никакъв случай аз се нямам за изменник, в противен случай – имам се за човек, който единствен има храброст да прави това, което обществото има право да знае “, посочи гордо той.
Василев отхвърли да е разгласил записа след съвещания с президента. Отрече и да е желал и креслото на министър на спорта.
„ Никой не е споделил, че записът е скришен, с цел да ми позволява някой да го запиша. Имайте поради, че можеше този запис да изтече и скрито, нали по този начин? Но аз застанах с лицето си, с цел да го покажа и да кажа, че аз съм го направил и че аз не мога да поддържам такава уйдурма, каквато се случва сега и такъм вид диалози, които са срамни и пошли “, съобщи Радостин Василев.
Той посочи, че съгласуването на имената на шефове на службите с непознати посолства е в контраст с националната сигурност и е опасност за националната сигурност.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР