Отцепникът от ИТН Иво Атанасов сътвори рано сутринта изключителен куриоз.

...
Отцепникът от ИТН Иво Атанасов сътвори рано сутринта изключителен куриоз.
Коментари Харесай

Куриоз: Отцепник на Слави не помни кога се е срещнал с премиера в апартамента на Радостин Василев, Петков плашел с модела Борисов

Отцепникът от Има Такъв Народ Иво Атанасов сътвори рано сутринта извънреден куриоз. Депутатът смая водещата по Евронюз БГ и феновете, откакто не съумя да се сети по кое време се е срещал с премиера Кирил Петков. Първоначално сподели, че е гостувал в жилището на спортния министър в оставка Радостин Василев в петък или събота. Минути по-късно срещата се оказа, че е била в събота или в неделя. Остава тайнственост по какъв начин човек може да не помни по кое време се е срещнал с министър-председателя и то по толкоз значими тематики.

В последна сметка на сбирката са участвали още от хората, които напущат Слави Трифонов. Самият Кирил Петков пък " плашел ", че в случай че не продължат да го поддържат, щял да се върне моделът " Борисов ". Иво Атанасов се оплака, че от 7 месеца насам партията се ръководела от Тошко Йорданов, който обиждал даже и народните представители. Пред цялата група споделил, че те не били Има Такъв Народ, а партията била на Слави. Предупредил ги, че на който не му харесва, може да върви там, откъдето е пристигнал.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР