Оттам пък твърдят, че техниката на фирмите, които почистват населените

...
Оттам пък твърдят, че техниката на фирмите, които почистват населените
Коментари Харесай

Трагедията да те управляват некомпетентни

Оттам пък настояват, че техниката на компаниите, които почистват обитаемоте места в общината била почнала работа на разсъмване в 4 часа.

В същото време обаче пътят до Бела Рада, Гомотарци, град Дунавци, Жеглица, Ивановци, Кошава, Пешаково, Покрайна, Синаговци, Сланотрън, Търняне, както и пътят сред Гомотарци и Покрайна, е затворен, осведоми Людмила Станкова от "Единни за смяна ".

Какво ли тогава е почиствала мобилизираната техника?

Проблеми с водоснабдяването няма, демонстрират данните на "ВиК ". Временно спирането на водоподаването е имало единствено на две места, само че повредите са отстранени. Проблеми няма и с електрозахранването. Няма и данни за бедстващи хора.

Да, само че за кмета на Видин, падналият сняг е злополучие. Снегът валя в цялата страна, само че сме надалеч от бедствено състояние. Възможно ли е кметът на Видин да е в стрес от това, че би трябвало да сътвори организация и да работи без "чадър " при по-тежки условия? Възможно ли е по тази причина да афишира бедствено състояние? Кой би трябвало да пристигна и да почисти улиците и пътищата във Видин и общината? Партийният аставник Цветанов или депутатът координатор Тошев? Или пък се чака Каракачанов да образува нова армейска единица и да обезпечи хеликоптери и десант, с цел да чисти акото на кметове като видинския?, разяснява Людмила Станкова от "Единни за смяна ".

Бедствието от 25 см сняг е плашещо. Плашещо е и когато, с цел да "усвоиш " едни "бедствени " пари през едни близки до кмета и общинските му съветници компании, всяваш суматоха измежду популацията. Да, бедствието да те ръководят некомпетентни хора е ужасно и няма равно по рода си. И тази е повода да оправдаем изцяло кмета на Видин. С дребна забележка. Бедствието от дълго време е настигнало видинчани, а решението е в ръцете им освен по време на избори. Дори и през днешния ден, в случай че са подготвени за дейности и в случай че нарамят лопатите и със снега изринат и боклука от високата постройка!, заключава Людмила Станкова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР