Отстраняването на руските компании от румънското черноморско пристанище Констанца е

...
Отстраняването на руските компании от румънското черноморско пристанище Констанца е
Коментари Харесай

Отстраняването на руските компании от румънското черноморско пристанище Констанца е въпрос на време


Отстраняването на съветските компании от румънското черноморско пристанище Констанца е въпрос на време, съобщи през днешния ден в Констанца министърът на националната защита Василе Дънку, представен от организация Аджерпрес.

Във връзка с съветските вложения в Румъния министърът уточни, че Букурещ изцяло съблюдава решенията, взети на европейско равнище в тази връзка.

Запитан за обстановката в морското пристанище Констанца, където три от четирите кораба, които доставят други кораби с гориво, са благосъстоятелност на съветски компании, Дънку сподели, че евентуално е въпрос на време да бъдат подхванати съответните ограничения според европейските решения.

С уточнението, че не дава отговор за въпроси, касаещи министерството на превоза, министърът на защитата изрази вяра, че „ в сходство с европейските решения ще бъдат подхванати ограничения, свързани с метода, по който се отнасяме към съветските вложения в цяла Европа “. 

Министърът сподели, че Румъния изцяло съблюдава европейските решения в тази тенденция и добави, че в страната има доста малко съветски вложения, които би трябвало да бъдат сложени под ембарго.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР