Отстраняването на Коджейков ще е съвсем логична и приета от

...
Отстраняването на Коджейков ще е съвсем логична и приета от
Коментари Харесай

Освобождават ген. Коджейков от Авиоотряд 28? Първо да каже за фурмите и по-важната стока

Отстраняването на Коджейков ще е напълно разумна и призната от специалистите като наложителна.

Коджейков обаче би трябвало да каже доста неща към потреблението на отряда от властта, за които се приказват невероятни неща.

Кашата около полета с дарения на пилци и артикули на пеевска компания за Обединените арабски емирства и изпратени от ОАЕ медицински консумативи и фурми за нас, българите става все по-голяма. Около интервенция от април 2020 година с присъединяване на държавното управление " Борисов 3 " към момента има доста незнайни, а изказвания, идващи от едно и също място, са меко казано спорни.

Първоначално се разгласи публично, че става дума за подаяние на медицински консумативи в изискванията на пандемия, след това че то е част от бартер с български хранителни артикули на частни компании, а най-после се оказа, че са пристигнали тонове фурми. Едните раздадени от БЧК, други предоставени на Главното мюфтийство.

Тревожни са обаче други сигнали – че самолетът с даренията от София не е летял непосредствено за Абу Даби, а е имал междинно кацане. В Катар?

В разнообразни кръгове интензивно се приказва, че на борда не е имало единствено пилета, краставици или каквото още там е натоварено в София, само че и един доста скъп товар – загатва се голямо количество пари. Говори се и на кого били тези пари, а задачата да се изнесат от България била, с цел да подсигури бъдещето на важна/и персони от властта след края на мандата.

Разбира се, това са към този момент единствено клюки.

Затова е редно служебният транспортен министър Георги Тодоров да разпореди инспекция на въпросния полет (може към този момент да го е направил) и да бъдат запитани чиновниците на Авиоотряд 28, взели участие в него, какво се е товарило, кой го е товарил и какъв е бил маршрутът. Ген. Коджейков също би трябвало да дава отговор. Както и за доста други полети, забулени в загадка и предизвикващи редица въпроси.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР