Отстраниха от длъжност служители на МВР в Плевен заради побой

...
Отстраниха от длъжност служители на МВР в Плевен заради побой
Коментари Харесай

Трима полицаи бяха отстранени от длъжност заради побой над 19-годишен

Отстраниха от служба чиновници на Министерство на вътрешните работи в Плевен поради побой над 19-годишен юноша. За случая стана ясно, откакто бащата на потърпевшото момче потърси публичност в обществените медии. Директорът на локалната полиция разгласи, че досега са отстранени трима чиновници на реда.

Побоят над 19-годишният Емил Недялков станал в събота в 4 часа сутринта пред нощен клуб в Плевен. Баща му Костадин споделя, че Емил и негови връстници се препирали пред заведението, когато шестима мъже се нахвърлили да ги бият.

„ Решават да си допият в заведението, от което излиза синът ми...Минават биячите, които стартират - приятелят на моя наследник смъкват на земята, а сина ми пет индивида почват да го бият. Там към този момент го повалят и с ритници и юмруци стартира огромният пердах! “, споделя Костадин Недялков, бащата на Емил.

Младежът изпада в безсъзнание при бруталния побой.

В регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи е почнала инспекция, а забърканите чиновници краткотрайно са отстранени от служба.

„ Проверката тече от през вчерашния ден, гледаме записи, снемаме пояснения, има непознати жители, които са взели участие в случая. Служителите, които са виновни за случая и са били в непосредствена непосредственост там, са открити към този момент, ще бъдат отстранени до привършване на производството “, сподели старши комисар Веселин Вътов, шеф на ОДМВР-Плевен.

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев изиска бързи резултати от инспекцията.

„ Очаквам бърз резултат от инспекцията и безапелационен резултат. Ако има чиновници, които са позволили нарушаване, или освен това, неотложно чакам да бъдат глобени “, съобщи той.

19-годишният Емил е настанен за лекуване в локалната болница. От Районната прокуратура в Плевен оповестиха, че са се самосезирали по случая и е формирано досъдебно произвеждане за нанесена телесна щета по хулигански подбуди.

Вижте повече във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР