Отстраненият от Левски директор на школата Даниел Боримиров даде пресконференция.

...
Отстраненият от Левски директор на школата Даниел Боримиров даде пресконференция.
Коментари Харесай

Боримиров: Не съм никакъв приятел с Павел Колев

Отстраненият от Левски шеф на школата Даниел Боримиров даде конференция. Легендата на " сините " е обиден, че новата власт на " Герена " и по-специално Павел Колев действат с него по този метод. Боримиров твърди, че в последната половин година е водил доста дребна връзка с изпълнителния шеф на клуба. Героят от САЩ`94 отхвърли да дефинира като " другар " Павел Колев. Преди дни началникът в клуба от " Герена " изясни, че с Боримиров остават другари, само че очевидно не е тъкмо по този начин.

" Искам да призная, че от клуба никой не ми е изискал доклад за свършената работа. В последните дни чух изявлението на Павел Колев. Той твърди, че сме другари. Нека ви кажа моето мнение, защото това не дава отговор на истината. Познати сме, да, само че не и другари. Тази дума за мен значи доста и не знам по какъв начин с човек, който сме се виждали рядко и сме контактували малко, мога да го нарека другар. Никога не сме разговаряли за школата на Левски ", сподели Боримиров.

" Последната седмица преди моето премахване от клуба имахме две срещи с него, само че на тях се изискваха ремонтът на общежитието и подмяната на тревното покритие. Бях му дал параметрите за ремонта какъв брой ще коства, както и подмяната на тревното с изкуствено покритие. Нищо не ми бе изтъкнато като причина за моето отстраняване”, разяснява към този момент някогашният началник на школата на " сините ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР