Отстраненият директор на „Булгаргаз” Николай Павлов не е получавал призовка

...
Отстраненият директор на „Булгаргаз” Николай Павлов не е получавал призовка
Коментари Харесай

Николай Павлов: Нямам призовка. Всеки договор минава през БЕХ и стига до министерството

Отстраненият шеф на „ Булгаргаз” Николай Павлов не е получавал призовка за разпит. Това разгласи самият той по Нова ТВ. „ Няма причина да бъда измамен под наказателна отговорност. „ Булгаргаз” прави активността си прецизно по отношение на нормативната уредба. Няма неверни решения, които да доведат до увеличение на цената. Всеки един контракт се разисква от специалисти и ръководители. Минава се през БЕХ и се стига до Министерството на енергетиката”, изясни той. Думите му бяха във връзка казаното от вътрешния министър Бойко Рашков, че скоро ще има обвинен.
 
Според Павлов той и екипът му са си свършили работата, не са оставили никого без газ, бизнесът бил удовлетворен. 
"Стоят съществени ползи, нищо чудно да се намърдат и компании, които ще са медиатори. Съсипва се една фантастична компания ", добави той.
"Следете какво ще се случи идващите месеци ", сподели още Павлов. Той напомни, че през декември имало голям скок на цените на природния газ в Европа. Хранилището в Чирен се употребило в оптималната степен, взимали всички количества, които азерите се съгласили да доставят.
Онзи ден чул изказването на президента Румен Радев, само че не се е чувал с него персонално. Разговарял с клиентите и банките, които са финансирали "Булгаргаз ".
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР