Отслабването е процес, който изисква дисциплина и последователност, но не

...
Отслабването е процес, който изисква дисциплина и последователност, но не
Коментари Харесай

Здравословен старт на деня: Тези сутрешни процедури ще ви помогнат да отслабнете

Отслабването е развой, който изисква дисциплинираност и поредност, само че не е нужно да е прекомерно сложен. За да постигнете здравословна, дълготрайна загуба на тегло и да избегнете резултата на платото, рутината за положително утро би трябвало да се трансформира в нормална рутина.

Какво значи това, написа Fit For Fun.

Спете задоволително, с цел да останете слаби

Пълноценният сън е значим аспект от постигането и поддържането на идеално тегло. И всичко това, тъй като неналичието на сън може да предизвика нараснало предпочитание за храна и вследствие на това преяждане. Освен това неналичието на сън понижава успеваемостта, тъй че в случай че нямате време да спите по-дълго заран, следвайте елементарното предписание: в случай че би трябвало да ставате рано, би трябвало да си лягате рано.

И въпреки да сте в леглото заран може да бъде доста уютно и комфортно, натискането на бутона за отсрочване на будилника не е добра концепция. С течение на времето мозъкът ви ще се обърква и няма да знае дали да спи или да се разсъни. Това освен ще ви лиши от скъпа сила, само че и ще ви направи бавни през останалата част от деня. Колкото и да е мъчно, станете от леглото и започнете постепенно деня си, а мозъкът ви ще ви се отблагодари с нараснала централизация и сила.
Уловете лъчите на дневната светлина
Чистият въздух и слънчевите лъчи ободряват и най-свдливите заран. Слънчевата светлина е най-важният източник на витамин D и неналичието му може да способства за увеличение на тежестта. Ето за какво, незабавно щом се разсъните, отворете завесите и прозорците и оставете чист въздух и слънчева светлина в жилището си. Така очите ви ще свикнат с дневната светлина и естествено ще разсъните тялото си.
Закусвайте уравновесено
Опитайте се да ядете протеинови храни заран. Изварата и сходни артикули засищат глада по-добре от закуска, богата на въглехидрати или мазнини със сравнимо количество калории. Освен това протеинът заран предотвратява глада до късно вечерта, като ви кара да се чувствате сити по-дълго.
Изберете здравословни закуски
Добрата подготовка е от решаващо значение за отслабването. Ако нямате време да приготвяте ястия авансово, пригответе най-малко здравословни закуски, които да вземете за работа. Ябълки, шепа ядки или зеленчукови пръчици са съвършен избор за здравословна закуска.
Ускорете кръвообращението
Ходенето на фитнес заран не е нужда, задоволително е просто да включите интензивност в всекидневието си. Например, вместо да пътувате до работа, разходете се бързо, а през уикенда се качете на велосипеда и се отправете към парка. Упражненията навън ще подредят фигурата ви. Сутрешните извършения са чудесни за изгаряне на калории и за ускорение на метаболизма.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР