Отскоро се говори за напълно целенасочено разделяне на принцовете Уилям

...
Отскоро се говори за напълно целенасочено разделяне на принцовете Уилям
Коментари Харесай

Кой застана между Уилям и Хари

Отскоро се приказва за изцяло целеустремено делене на принцовете Уилям и Хари от позиция на формалните им задължения. Преди дни разбрахме и че двамата към този момент няма да населяват един и същи замък, тъй като Хари и Меган са предпочели да се реалокират в Уиндзор.

Така пропастта сред двамата братя принцове става все по-дълбока и необятна. Но по какъв начин стартира всичко?

Отговорът е доста елементарен - с Меган Маркъл . Напрежението сред Уилям и Хари се заражда още около годежа на по-малкия брат с някогашната актриса. Тогава съвсем никой не я одобри като бъдеща херцогиня, макар че тази нейна купа към този момент е реалност.

 Снимка 386225

А Хари остана повече от обиден от неодобрението на батко си. Източници от двореца споделят, че му е било доста болно, тъй като Уилям не е посрещнал уместно Меган и не е показал благосклонности към нея. Е, най-малко не може да му се сърди, че е бил неоткровен...

Ако допреди това Хари не е намирал задоволително кураж да се опълчи на Уилям и да му тропне с крайник, около връзката си с Маркъл е станал доста по-уверен в себе си и сигурен, че е направил точния избор .

 Снимка 387553

Между двамата братя застава татко им Чарлз, който по всякакъв начин се пробва да потуши враждата. Но той заема страната на Хари, демонстрирайки повече от топло отношение към новата си снаха. Това още повече разочарова Уилям , написа Daily Mail.

 Как принц Хари и Меган Маркъл трансформираха принц Уилям и Кейт Мидълтън
Уилям и Кейт желаят да са като Хари и Меган

Когато любовта срещне протокола

Така концепцията за двамата щури и неразделни братя със синя кръв стартира да се размива съществено още преди година. Но това наподобява по-скоро като естествен процес на събитията , в сравнение с като фамилна драма. Е, въпреки всичко, в случай че не беше Меган, а някоя друга, нещата можеше да наподобяват по друг метод...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР