"Оценяваме председателството като много добра форма и организация, но с

...
"Оценяваме председателството като много добра форма и организация, но с
Коментари Харесай

Нинова: Европредседателството започна с шесторно убийство и завърши с убийство на затворник


"Оценяваме председателството като доста добра форма и организация, само че с доста слаби резултати. Все отново желаеме да благодарим на всички ", по този начин лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова взе думата след отчета на премиера Бойко Борисов.
"Европа е по-разделена от всеки път. Не единствено се задълбочиха проблемите, а и се отвориха нови ", съобщи Нинова.
"Българското председателство не съумя да спре този развой. За страдание у нас се даде най-ярък образец по какъв начин не се прави ", сподели тя.
"Изолирахте президентската институция. Не споделям президента Румен Радев. Той се опита да направи това, което българското председателство не съумя ", отсече тя, визирайки Дунавската тактика.
"Председателството стартира с шесторно ликвидиране и приключи с ликвидиране на пандизчия. В страната имаше над 70 митинга. Такова нещо не е имало по времето на най-новата ни история ", сподели Нинова, само че секунди по-късно шефката на Народно събрание Цвета Караянчева я прекъсна и я помоли да се ориентира към привършване, тъй като и без друго е пресрочила времето си за говорене.
"Само да кажа. Премиерът приказва 15 минути, а на опозицията и водача й дадох 16 минути и 4 секунди ", разясни Караянчева.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР