Оценявам и споделям напълно вашата загриженост и тревога за сериозната

...
Оценявам и споделям напълно вашата загриженост и тревога за сериозната
Коментари Харесай

Президентът към синдикатите: Споделям вашата загриженост и тревога за инфлацията и доходите

Оценявам и споделям изцяло вашата угриженост и паника за сериозната инфлация, която е в страната, и за приходите на хората, за идната зима, за най-уязвимите и по какъв начин те да бъдат подкрепени, за това, че търсите разговор с всички институции, от които зависи това да се случи. Това сподели президентът Румен Радев на среща с управленията на КНСБ и КТ " Подкрепа ".

Президентът поздрави синдикатите за това, че в сложни моменти още веднъж са на страната на българските жители. Поздрави ги и за дейната им позиция в тристранния съвет.



фотоси: БГНЕС

Държавният глава чака на срещата от синдикатите да споделят какво действително оферират, по какъв начин да бъдат подкрепени хората, които вземат решения, с цел да вземат значимите, верните решения, тъй че българските жители да преминат по-леко тази зима, да има сигурност в дълготраен проект за страната, за стопанската система и за обществената система.

По-рано през днешния ден синдикатите излязоха на протестен протест пред Народното събрание и проведоха протестно шествие с искане за по-високи приходи и за внасяне на нов бюджет за 2023 г.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР