Отсъствието на Андреа Банда Банда от "На кафе" си има

...
Отсъствието на Андреа Банда Банда от "На кафе" си има
Коментари Харесай

Андреа Банда е тежко болна

Отсъствието на Андреа Банда Банда от "На кафе " си има основателна причина. Оказа се, че инфлуенсърката има съществени здравословни проблеми, за които са наясно единствено най-близките й другари и нейното семейство.

Тя има леко усъвършенстване на положението си от няколко дни и събра храброст да разкрие пред другари и познати във "Фейсбук " през какъв призрачен сън минава от година насам.

Ето какво написа Андреа Банда в обществените мрежи, а думите й разплакаха нейни другари, които не са били наясно със обстановката:

"Супер гадна половин година, хора. Минах през доста неприятни неща и тъмни места.

В същото време се отваряха благоприятни условия за супер вълнуващи прекарвания, с помощта на дребната медия, която съм си аз и наличието, което върша в интернет от 2016-та година а и пръсках гууд вайбс и сладкост от съвсем 4 сезона. Много трябваше да откажа, други одобрих и трябваше да поставям огромни старания, да се държа на крайници, макар, че ми е неприятно, и да се пробвам да ми радостно.

Най-дребният ангажимент, даже супер ултра разкош ВИП прелестен, ми се струваше като голяма тежест. Огромна тежест да съм в Кан измежду звиздичките и след това в Лондон с Натали Портман. Колко куцо е това възприятие, на фона на проблемите, които други хора имат?

Някои хора не разбираха какво ми е - разделихме се. Някои хора помагаха - нови близости и support system.

Последните два-три месеца бяха най-трудни, тъй като бях най-долу и в това време трябваше да групирам сили да се катеря нагоре. Това да чупиш остарели привички като компликация, никак не е за подценяване. И всеки ден нови практики, режим и някакви ограничавания, трениране на нови мисли. Но минах и през зелените предписания за хапчета, другото не беше задоволително.

Да “Kim, people are dying” и това да си привързан към телефона си и информацията в него звучи смешно, само че е огромна работа. Постоянно нещо би трябвало да ти се случва, би трябвало да си на всички места, това е част от играта, ти си малко телевизорче и би трябвало да бълваш. Работата ти да е да те дават по малкия екран всеки ден, ти от дете мечтаеш за шоу, обаче ти не се чувстваш на място. И хиляди хора дневно да те харесват или ненавиждат, и ти го споделят.

Добави и някакво персонално разтърсване, объркваш се и бъгваш. Тревожност и сънно разстройство. И не спиш, тъй като във всеки един миг мислиш, за всичко, което не е на ред и това, което би могло да не е на ред. И какъв е смисълът на всичко, което правиш, не си доктор, не си юрист, даже не съм публицист. Едните ти споделят, че ги вдъхновяваш и забавляваш, другите те наскърбяват и ти се подиграват. “Да не ти пука” - няма човек, на който да не му пука, има подобен, кой не знае какво е.

Но крачка по крачка, идва първия прекрасен ден, в който не ти прилошава, спал си 4 часа. Идва и втори, и трети и стават няколко седмици. И ти е добре.

И съм в Амстердам, за премиерата на House of the Dragon, HBO са избрали мен, тъй като ме бива в нещо. И цялото прекарване е ужасно и не би трябвало да се насилям да се кефя.

Премиерата е тази вечер и нямам самообладание.

Но съм в града на празненствата, ганджата и легалната проституция, а мога да пия единствено вода и да си лягам и да се разсънвам в избран час. 62 дни без алкохол.

…Премислих нещата и съгреших с една чаша просеко. Или това, или алените фенери щеше да е.

House of the Dragon Amsterdam experience с HBO Bulgaria върви чудесно.

Тия неща се споделят, тъй като последните години бяха супер тежки и скапани и на доста хора не им е добре. Даже не спирам да приказвам за това в инстаграм, само че не съм го споделяла в този профил, където го виждат най-вече хората, които познавам.

За някого това ще е oversharing, различен ще разбере, че не е самичък ", гласи посланието на Андреа Банда.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР