Отрядът от руски военни служители, отговорен за десетките убийства в

...
Отрядът от руски военни служители, отговорен за десетките убийства в
Коментари Харесай

Разследване на New York Times показва руснаците, които стоят зад зверствата в Буча

Отрядът от съветски военни чиновници, виновен за десетките убийства в украинския град Буча, е разпознат. Разкритията са резултат от 8-месечно следствие на в. " New York Times ", което наблюдава придвижването на съветските бойци час по час и показва нови доказателства за осъществяването на военни закононарушения от съветските сили.

Изданието беседва с голям брой локални поданици и изследва документи, записи от видеокамери и телефонни диалози, с цел да откри имената на 22-ма съветски военнослужещи, които са.

Украинският град беше под съветски надзор в продължение на месец през март. След като Киев си го върна назад, станаха ясни шокиращи разкрития - открити бяха мъртви тела с вързани ръце по основната улица " Яблунса ". Сред жертвите имаше както мъже в бойна възраст, по този начин и дами и деца.

" New York Times " прекарва осем месеца, разследвайки кланетата в Буча, и в последна сметка открива, че съветският 234-и въздушнодесантен полк е обвързван с закононарушенията. Отрядът е управителен от подполковник Артьом Городилов и е основан в гадина Псков в Западна Русия.

Журналистите потвърждават тази информация по разнообразни способи, в това число посредством телефонни разпечатки, декодирани повиквателни знаци от командири и униформени значки. Разследването демонстрира с неопровержими детайлности, че убийствата на цивилни не са били инцидентни актове на принуждение, а са част от методично планувана и смъртоносна интервенция, която може се смята за закононарушения против човечеството.

Материалът демонстрира също, че съветските бойци са употребявали телефоните на жертвите си, с цел да се обаждат вкъщи в Русия. Те са употребявали мобилните им устройства на убитите часове след тяхната гибел.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР