„Отровното трио“: Проведе се първата работна среща на основните извънпарламентарни

...
„Отровното трио“: Проведе се първата работна среща на основните извънпарламентарни
Коментари Харесай

ТУЙ ЛИ ВИ БЕШЕ „РЕВОЛЮЦИЯТА“? И К’ВО? НА СХЕМАТА БАШ И БРИГА. НО ПЪК ВИЕ НАЙ-ПОСЛЕ СЕ ОБОЗНАЧИХТЕ С МАЯ ОБИКОЛНАТА, ДЕТО ТАКА И НЕ РЕЧЕ ОТДЕ СА И КИНТИТЕ!

„ Отровното трио “: Проведе се първата работна среща на главните извънпарламентарни политически сили, които съгласно социологическите организации имат шансове за присъединяване в идващото Народно заседание. На поканата на „ Отровното трио “ се отзоваха представители на Политическа партия „ ИТН “ и Гражданска платформа „ Изправи се.БГ “.

На срещата се стигна до общата констатация, че нито една политическа или гражданска организация, отвън властта, няма запас независимо да обезпечи надзор и наблюдаване над всички изборни секции в България и чужбина. Затова обединяване на ресурсите е действителна нужда.

В хода на срещата бе реализирано единодушие за:

– Създаване на обща мрежа от доброволци – наблюдаващи на изборния процес;

– Бързо и транспарантно издание на заверени препис-протоколи от всяка секция;

– Съхраняване на данните на два самостоятелни и предпазени сървъра;

– Създаване на екипи от адвокати, които да обслужват в границите на целия ден постъпилите тъжби на жители.

Общо бе мнението на участниците, че недоверието в способността на днешното ръководство да организира честни и почтени избори изисква проведена гражданска опозиция. Предстои последваща работна среща, на която да се съгласуват още механизми за възпрепятстване на нарушаванията и изкривяването на резултатите на идните парламентарни избори.



И к’во? Туй ли ви беше революцията? Туй ли ви беше пишман „ великото национално въстание “?

Създаване на мрежа от доброволци… – тривиално, тествано, и к’во? Кура му янко! СХЕМАТА тече без въобще да и брига.

Бързо и транспарантно издание на протоколите… – още по-банално и тествано. Стотици хиляди протоколи сме разгласили. И к’во? Кура му янко. СХЕМАТА си го мести от единия крачол в другия.

Съхраняване на данните в два самостоятелни сървъра… – офффф, да си ги носите тия сървъри на рамо. И к’во? СХЕМАТА си работи по неин „ сървър “, на който резултатите са ясни още преди квас и христо иванов да са слезли от дувара МУ, а Слави да се обадил на Орлин Алексиев да пита дека е в Схемата.

Създаване на екипи от адвокати, които да обслужват постъпилите жалби… – и к’во – като че до момента не са подавани стотици хиляди тъжби. СХЕМАТА си работи съвършено без въобще да се интересува от каквито и да е тъжби.

Абсолютно тъпа и безсмислена „ среща “. Но! Пък лъсна илюстрацията – за която АФЕРА написа от третия ден на митинга – олайнявихте митинга, обозначихте се като лицата на Мая, която още не е оповестила тъкмо от кое място вади кинти да обикаля като улава из цяла България, и която хората като я видят след всичките и полит. лупинги в този момент да се прави на революцонерка, бягат с двеста от каквито и да е митинги против Хунтата.

Слави следва да го забележим по какъв начин ще изконсумира идните врътки. Стой та гледай.

Честито на тези, които до последно наивно вярвяха, че няма да се случи ремикса на „ умните и красивите “ от 2014!

Е, случи се!

Веселина Томова
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР