“Отровното трио”, което стои зад безспирните вече 83-и ден протести

...
“Отровното трио”, което стои зад безспирните вече 83-и ден протести
Коментари Харесай

“Отровното трио” изпрати 705 писма до ЕП за потенциални корупционни практики на властта

“Отровното трио”, което стои зад безспирните към този момент 83-и ден митинги с искане на оставка на държавното управление и на основния прокурор, изпрати във вторник 705 имейла до всичките евродепутати с клипове за евентуални корупционни практики на министри от кабинета “Борисов”. Целта е евродепутатите да се срещнат със обстановката преди съвещанието на европарламента в Брюксел на 5 октомври, на което ще се дебатира върховенството на закона в България.

" Сметнахме за честно да дадем опция на депутатите в Европейския парламент да се срещнат с корупционните практики в държавното управление на Борисов задоволително време преди дебата, без да считаме посочените образци за изчерпателни в мафиотизираната реалност на страната ", споделят проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян.

Единият от изпратените клипове със надписи на британски език е на новия стопански министър Лъчезар Борисов, ”, стигаща до 60% от размера на дотацията по плана. Изказването е от първата му конференция от 31 юли откакто седна в стола на Емил Караниколов. Борисов до преди този момент бе заместител на Караниколов.

" Това, за което сме осведомени от народни представители от разнообразни парламентарни групи, най-фрапиращото е, че тази такса минава сред 40-50 и стига до 60%, което е в действителност нещо недопустимо, нереално, неприемливо ", споделя Караниколов. Той добави, че сигнал по проблема е изпратен в ДАНС, само че оттгогава до през днешния ден няма развиване.

Другият запис е на земеделския министър Десислава Танева , който нашумя в обществените мрежи през лятото, само че е. В него най-общо Танева споделя да не се хвалим какви измамници сме, тъй като на следващия ден Европейска комисия ще ни спре парите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР