отрича ракетите, паднали в Полша, да са руски, става ясно

...
отрича ракетите, паднали в Полша, да са руски, става ясно
Коментари Харесай

Русия отрича ракетите, паднали в Полша, да са руски


отхвърля ракетите, паднали в Полша, да са съветски, излиза наяве от известие на Министерство на защитата на Русия, оповестено във " VK ".

" Изявленията на полските медии и публични лица за хипотетичното рухване на „ съветски “ ракети в региона на селището Пжеводов е умишлена провокация за ескалиране на обстановката ", прибавят от там.

Според тях не са нанесени удари по цели наоколо до украинско-полската държавна граница с съветски средства за поразяване.

От Министерство на защитата са безапелационни, че фрагментите от останки на ракети от мястото на случая, оповестени от полските медии, нямат нищо общо с съветско оръжие.

По-рано през днешния ден Русия нападна с 85 балистични ракети няколко града в Украйна. В разследване на това към 7 млн. семейства останаха без ток в Украйна. За спиране на електричество оповестиха и в Молдова. Поне един човек е умрял в Украйна. Тази вечер полската радиостанция ZET заяви, че две заблудени ракети са паднали на територията на Полша, а в резултат на това са починали двама души.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР