Отпускарският сезон започна за местната власт, а след 3 август

...
Отпускарският сезон започна за местната власт, а след 3 август
Коментари Харесай

Родното море - първи избор на кметове и общинари

Отпускарският сезон стартира за локалната власт, а след 3 август - и за общинските съветници. Повечето от пловдивските управници избират да почиват на Българското Черноморие или в планината.

Кметът Здравко Димитров споделя, че най-добре почива на чист въздух в с. Бойково, където от години има къща. За разлика от жегите, които трансформират Пловдив в пещ, прохладата в Родопите е безвъзмездна. В планината температурите са най-малко с 10 градуса по-ниски, а вечер е доста прелестно.

Обичам Созопол

и постоянно почиваме в този курорт, споделя зам.-кметът Георги Титюков - татко на три деца. Заедно със брачната половинка си и 10-годишния си наследник Титюков прескочи до морето за четири дни. В края на август, когато отминат жегите, може да отидем отново, този път с близначките. Те към този момент са на 3 години.

Нямам желание да повеждам фамилията си в Гърция, да вършим PSR тест и да чакаме на границата, безапелационен е зам.-кметът.



Прекрасно е - по този начин се ​изказва за почивката тази седмица на Северното Черноморие кметът на регион „ Централен” Георги Стаменов. И той, и неговото семейство избират българските курорти. По принцип поддържам родното море - плажовете са хубави, има всичко ​- заведения, магазини, зарзаватчийници, обикновено обслужване, водата е чудесна, разсъждава Стаменов, съумял да задели няколко дни за отпуск. Можеш да разчиташ и на здравна помощ, в случай че не дай си боже се наложи, за разлика от непознатите страни. Твърди, че на Северното крайбрежие е цялостно с чужденци - руснаци, поляци, чехи, германци. Ваксиниран е и за Коронавирус смята, че в случай че се пазиш и спазваш ограниченията, рискът да се заразиш е най-малък. В понеделник Стаменов се завръща още веднъж на своя пост в кметството.

Испания избра за своя отпуск кметът на „ Източен” Иван Стоянов. Разказва, че със брачната половинка си са отседнали покрай Малага, а курорта в Андалусия са предпочели, тъй като щерка им, която учи испански в Руската гимназия, мечтае да следва точно в Малага. Решихме да забележим града, изискванията и локалния университет, изяснява Стоянов. Сред забележителностите, които съумяха да посетят, е и градчето Нерха, където е сниман известният детски сериал „ Синьо лято”.

Навсякъде в Испания носят маски, само че не и на плажа. Средиземно море доста ни хареса, температурата през днешния ден е 31 градуса, разказва районният кмет.

На работното си място има намерение да остане през горещия август кметът на „ Южен” Костадин Язов, кръстосал до момента целия свят, в това число и Съединени американски щати, където обикаляше по два-три щата всяка година. От 2020-а, когато стартира пандемията, не съм изл​изал от България, отбелязва пътешественикът и добавя, че ще прескочи някой петък и през уикенда до Черноморието и евентуално на село в Родопите. Костадин Язов е претрупан с спомагателен ангажимент - надзор на реконструкцията на стадион " Локомотив ".

Уикенд екскурзиант съм, одобрявам нашето море -

Лозенец, плажа „ Градина”, Черноморец, споделя Евелин Парасков, началник на групата съветници на " Съюз за Пловдив ". По време на ваканцията на локалния парламент ще се разхлади за малко и край язовир " Батак ". През септември, в случай че не наложат по-сериозни ограничения, може би ще пътува до Испания, където навръх морето живее брат му.

Йордан Илиев се отхвърли от екзотиката

COVID-19 пресече и заниманието на ръководителя на групата на ГЕРБ Йордан Илиев, също буен фен на пътешествия по света. Не желая да очаквам по 3-4 часа на границата за Гърция, до южните ни курорти стигаме за три часа, също така тук е по-евтино, изяснява Илиев. Като мине сесията, се кани дружно със фамилията и другари да изкара няколко дни на Южното Черноморие. Отбелязва обаче, че като почнали да търсят къде да се настанят, се оказало, че всичко е цялостно. В годините, когато нямаше пандемия, Илиев е препускал с камила край Дубай.



Тръгваме за Велинград с група другари, а за сесията се връщам, споделя Иван Вичков, консултант от ГЕРБ и притежател на хипермаркет „ Рила”. За малко са били и на Южното крайбрежие. Харесва Несебър, Ахелой, Поморие.

Константин Георгиев чака да нарами пушката

Никакви морета, безапелационен е съветникът от " Кауза Пловдив " Константин Георгиев. Ваксиниран е, смята, че в разгара на четвъртата вълна, която се чака да ни връхлети през август, няма смисъл да рискуват. Страстният ловджия Георгиев чака с неспокойствие от 15 август да се открие сезонът за пъдпъдъци.



Съветникът отстрелва и глигани, само че ловът им стартира по-късно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР