Отправяме се на вълнуващо пътешествие, което ще ни отведе до

...
Отправяме се на вълнуващо пътешествие, което ще ни отведе до
Коментари Харесай

Трикове за пътуване до  Йордания с влогъра Виктория Данева

Отправяме се на вълнуващо странствуване, което ще ни води до далечна Йордания, а по-късно ще ни закара на road trip аз Европа.

Нашата гостенка Виктория Данева непрекъснато е на път и открива все по-впечатляващи кътчета, за които споделя в своите канали в обществените мрежи. Как провежда своите пътешествия и кои са обичаните ѝ кътчета? Гледайте нашето ново видео!

Здравей, Вики! Много сме разчувствани, че си при нас! Разбрахме, че през днешния ден си качила първия си влог. Разкажи ни малко повече!

Всъщност видеото е общо, на мен и на моята другарка, с която постоянно пътувам. Понякога ще публикуваме от обособени влогове, когато пътуваме независимо.

Как се роди любовта ти към пътуването?

Не мoга да кажа, че се е зародила доста от дълго време или от родителите ми, когато съм била дребна. Общо взето стана по виновност на Instagram. Първото място, което доста ме възпламени по това да пътувам беше Тасос в Гърция. Обожавам морски блага и когато отида там коремът ми се трансформира в морското дъно. Има страхотни плажове.

Какво най-вече те притегля на обещано място?

Не ми пречи да отивам на доста известни места. Понякога се нервирам, че когато има доста хора не мога да си направя хубава фотография. Но за този проблем има два разновидността: Или отиваш доста рано сутринта, или премахваш хората посредством стратегия.

От къде най-често черпиш информация за своите пътувания?

Проучванията ми лишават много дни. Не съумявам да намеря нужната информация в български блогове. Търся най-вече в блогове на чужденци. Там намирам много тънкости. Винаги аз съм уредника на всяко странствуване. Дори се пошегувах с моята другарка, че ще създадем туристическа организация.

Кое е идващото пътешестване, което планираш?

След две седмици отпътувам за Букурещ. Това е втори опит за нас, защото първият път, в който щяхме да пътуваме до там, получих хранително натравяне и не успяхме. Екскурзията ще трае 4 дни. Планирането ми лиши към два дни. Проучих много в детайли Терме Букурещ, където ще вървим, с цел да се подложим на разнообразни козметични процедури.

Гледайте новото ни видео, с цел да разберете по какъв начин се провежда странствуване до Йордания и от какво се е впечатлила Виктория там!

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР