Отпада таксата за издаване на удостоверение от Община Варна за

...
Отпада таксата за издаване на удостоверение от Община Варна за
Коментари Харесай

Отпада таксата за издаване на удостоверение от Община Варна за липса на задължения

Отпада таксата за издаване на уверение от Община Варна за съществуване и липса на отговорности за локални налози и такси. Предложението на групата на Политическа партия „ Възраждане “ беше утвърдено на днешното съвещание на локалния парламент.

Вносителите се стимулират с това, че Националната организация по приходите издава удостоверението изцяло гратис, до момента в който в общинската администрация същият документ се получава против такса, която варира съгласно периода на издаване. Съветниците са на мнение, че всички жители би трябвало да са равнопоставени пред институциите във Варна и по тази причина оферират смяна в общинската разпоредба за установяване и администриране на локалните такси и цени на услуги.

Друго решение от през днешния ден е да се отпусне финансова помощ в размер на 25 000 лева за арх. Иво Димитров. Младият страда от тежко заболяване и има незабавна потребност от средства за лекуване в Турция.

Общинският съвет гласоподава също нарастване на капитала на „ ДКЦ V Варна – Св. Екатерина “ с 22 440 лева Средствата съставлява цената на отпуснатите от общинския бюджет целеви дотации за осъществяване на предпроектни действия и планиране построяването на асансьорна уредба и за покупката на три телемедицински устройства за проучвания.

Одобрен бе и осигурител на имуществото на Специализираната болница за интензивно лекуване на онкологични болести доктор Марко Антонов Марков – Варна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР