Отоплителните системи в Русия се развалят на фона на суровата

...
Отоплителните системи в Русия се развалят на фона на суровата
Коментари Харесай

Амортизирани отоплителни системи в Русия оставиха хората на студено, докато Москва продължава да харчи за войната

Отоплителните системи в Русия се скапват на фона на суровата зима, оставяйки доста хора да мръзнат, до момента в който Москва продължава да харчи за войната в Украйна. Части от Русия претърпяват в действителност студена зима - температурите в Сибир доближиха -57 градуса по Целзий през декември.

Зимните условия се утежняват, тъй като инфраструктурата на Русия е зле поддържана, като доста от оборудванията й датират от руската ера, написа Business Insider.

Това e причина и провокира редица от повреди в централните отоплителни системи от декември, които даже засегнаха елементи от региона на Москва и град Санкт Петербург, съгласно самостоятелната съветска медия The Bell, представена от Insider.

Не с арядкост и случаите. При пръсване на огромна отоплителна тръба в град Нижни Новгород са потърпевши хора от изгаряния, поради приключване на вряла вода по улиците, заяви DW, като се базира на локален новинарски канал в Telegram. Повредената тръба е причина и над 3000 души да нямат достъп до отопление.

" Все още използваме комуналната инфраструктура, основана по време на руската ера ", разяснява съветският народен представител Светлана Разворотнева, която е член на националната комисия по градско инженерство за DW. Около 40% от топлофикационната мрежа в страната се нуждае от незабавна замяна, сигнализира тя.
 Русия е внесла съвременни военни американски и европейски чипове за над $1 милиард предходната година
Русия е внесла съвременни военни американски и европейски чипове за над $1 милиард предходната година

Данните, които разкриват това са на съветската митническа работа

Финансирането за комунални услуги обаче съставлява едвам 2,2% от общите разноски на Русия предходната година. На този декор разноските на Москва за военни цели съставляват към 21% от бюджета на Русия през същата година, съгласно Reuters.

Русия усилва разноските за защита до една трета от бюджета си тази година, съгласно изказване на съветското финансово министерство през октомври, представено от Ройтерс.

Разходите за войната се усилват, а Кремъл евентуално ще би трябвало да вкара ограничения за икономии, с цел да се оправи с бюджетния недостиг на Русия, заяви разузнаването на Обединеното кралство.

Междувременно съветският президент Владимир Путин към момента е съвсем сигурен, че ще завоюва пети мандат на президентските избори в Русия в средата на март.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР