Отново заедно бе мотото на 14-ото издание на София прайд.

...
Отново заедно бе мотото на 14-ото издание на София прайд.
Коментари Харесай

Ето кои БГ звезди подкрепиха Sofia Pride! Цветни, свежи и със силни послания

" Отново дружно " бе мотото на 14-ото издание на София прайд. И тази година задачата на прайда е една и съща - равни права на хората с друга полова ориентировка. 

Тази година София прайд бе подсилен от десетки разнообразни и шарени актьори от разнообразни сфери на изкуството, като доста от тях пяха и на сцената на парада. Ето какво споделиха някои от тях за събитието:

Деси Слава

Още когато стана ясно, че Деси Слава ще бъде част от София прайд, тя написа, че всеки човек има правото да се забавлява, да съществува и да покаже същността си. Такива послания насочи и от сцената на прайда, където се качи напълно в деним и ефектни холо ботуши. 

Виж още: Николета Лозанова с фрапантна смяна, само че и значима задача: Подкрепя българската ЛГБТ общност 

Виктория Георгиева

Българската участничка на Евровизия тази година не изненада с визия, а по-скоро не изневери на стила си. Всъщност точно тя откри концерта, като в персоналния си профил в Instagram акцентира, че се радва, че има опцията да поддържа LGBT+ общността у нас. 

Иво Димчев

Ексцентричният актьор нееднократно е заявил своята полова ориентировка, тъй че поддръжката към LGBTQ+ общността няма по какъв начин да изненада който и да е било. Участниците в София прайд обаче имаха опция да си закупят " Песнопойка " -та на Димчев с подпис. 

Виж още: Тийн звездите, преборили анорексията: Защо тези звезди ненавиждат диетите

Рут Колева

Рут употребява събитието да промотира и други концепция - тази на body positivity. " My body - my rules ", написа тя под фотографията си от София прайд и прикани да обичаме и храним тялото и душата си. " Изразявайте себе си и бъдете свободни като птици. 2021 година е, светът е хубав, всички растем и блестим и любовта постоянно ще побеждава ", написа още тя.

Мила Роберт

Певицата също се включи в концерта, само че и продължи да декларира позицията си онлайн. Така да вземем за пример показа туит със следния текст: " Еднополовите бракове не са привилегия, а пълноправие. Привилегия е, в случай че гей хората не заплащат налози. Както църквите не заплащат налози ".

Виж още: Звезден рожденик: Наум Шопов с трогателен рожден ден, Epic bath guy го поздрави, Теа го изненада 

Михаела Филева

Сред звездите на следобеда бе и Михаела Филева, която също впечатли с визията си. Самата тя към момента не е разгласила фотоси от събитието, само че преди него съобщи, че няма самообладание да чества с музика любовта без етикети. Няколко часа по-късно тя се озова в Германия за бърза екскурзия. 

Прея

" Вчера празнувахме любовта във всичките ѝ измерения, празнувахме толерантността и чистата човешка любов.Беше вълшебно ", написа тя под фотографията нагоре. 

Изображение: https://www.instagram.com/desislavaofficial/
https://www.instagram.com/desislavaofficial/
https://www.instagram.com/matteomencarelli/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР