отново стартира Националния онлайн чат за психосоциална подкрепа, в отговор

...
отново стартира Националния онлайн чат за психосоциална подкрепа, в отговор
Коментари Харесай

БЧК подновява работата на Националния чат за първа психологическа помощ

отново започва Националния онлайн чат за психосоциална поддръжка, в отговор на възходящата нужда при усложняващата се епидемиологична конюнктура в страната, оповестяват от организацията.
На уеб страницата на организацията експерти по психосоциална поддръжка и специалисти на БЧК, всеки работен ден от 12:00 ч. до 14:00 ч. ще дават безвъзмездна и конфиденциална помощ на хората, които изпитват усложнения при оправянето с актуалната конюнктура, и които ще имат опция да споделят своите терзания и безпокойствие.
 БЧК с интернационална поддръжка за действия в отговор на Covid-19 БЧК с интернационална поддръжка за действия в отговор на Covid-19
Българският Червен кръст продължава да оказва филантропична помощ и поддръжка на десетки хиляди хора, наранени от пандемията. В удължен...
Нуждаещите се от помощ могат да се свързват с консултантите, работещи на чата във всеки един миг, а екипът, предоставящ услугата ще дава отговор в границите на посочените часове.
Освен оказваната психична и психосоциална поддръжка, експертите и специалистите от БЧК ще дават и информация за наличните действия на организацията, както и за настоящите противоепидемиологичните ограничения на държавното управление по отношение на ограничението на разпространяването на.
Националният онлайн чат за психосоциална поддръжка беше подсилен като новаторски и сполучлив механизъм и по програмата „ Дейности в отговор на COVID-19 в България “, изпълнявана от БЧК посредством световния зов на Международната федерация на Червения кръст и Червения полумесец и финансирана от USAID.
 
 БЧК стартира образование на парамедици БЧК стартира образование на парамедици
На 15.10.2020 година (четвъртък) от 11:00 ч. в зала “Балкан ” на Националния учебно-логистичен център – Лозен, публично щ...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР