Отново сме свидетели на показно убийство на български граждани, което

...
Отново сме свидетели на показно убийство на български граждани, което
Коментари Харесай

Гешев: Убийството на Алексей Петров показва безсилието на българските политици да се справят с беззаконието

" Отново сме очевидци на показно ликвидиране на български жители, което се случи измежду бял ден в столицата на „ европейска “ България.

Този непоносим акт на принуждение за следващ път демонстрира безсилието на българските политици да се оправят с беззаконието и ширещата се престъпност в страната. Упорито през последните години унищожиха Министерство на вътрешните работи, а в този момент и правосъдната власт и в частност прокуратурата. "

Това написа някогашният основен прокурор Иван Гешев в профила си.

" Многократно заявявах, че се връщаме към мутренските времена. Още от първите си дни ръководството на новосформиралата се НЕкоалиция ни поведе още по-уверено обратно към 90-те години. Днес, както и тогава, българските жители не могат да бъдат сигурни освен за бъдещето си, само че даже и за живота си.

До този незаконен акт се стигна напълно закономерно, откакто единствено преди три месеца, беше осъществен опит за нападение против основния прокурор на Република България. Тогава водещите политици на сегашната „ сглобка ” реагираха с неуважение и подигравка. Никой не обърна внимание на разпадащата се държавност. Превърнаха ни в бананова страна от третия свят ", написа още той.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР