Отново се разгоря пожарът, който избухна снощи край Пазарджик и

...
Отново се разгоря пожарът, който избухна снощи край Пазарджик и
Коментари Харесай

Отново се разгоря пожарът, избухнал снощи край Пазарджик

Отново се разгоря пожарът, който избухна нощес край Пазарджик и обхвана повърхност от 3000 декара. Огънят още веднъж е обхванал землище в региона сред селата Памидово и Карабунар, и Величково. Това заяви Мирослав Петров, представител на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик. 

Към момента по предписание на шефа на пожарната в Пазарджик на място са изпратени седем противопожарни екипа на районните служби в Пазарджик, Белово и на противопожарния сектор в Септември. Вдигнати са и почиващите смени, тъй че повече огнеборци да бъдат изпратени на терен. Най-големият проблем и усложнение, с изключение на сухото време, остава мощният стремителен вятър, който постоянно сменя посоката си и разгаря огъня в разнообразни направления. 

Екипите се надяват в светлата част на денонощието да съумеят да локализират пожара .  

Сигнал за разразилия се огън е получен нощес малко преди 22:00 часа. Към мястото са ориентирани четири противопожарни екипа от районните служби „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ в Пазарджик, Белово и противопожарния сектор в Септември. Екипите са открили, че огънят се е разпрострял на просторен фронт , а гасенето е било в допълнение затруднено от сухото време и поривистия вятър. В 6:00 ч. тази заран пожарът беше локализиран. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР