Отново преподвърдихме нашите ясни и принципни позиции, като ние няма

...
Отново преподвърдихме нашите ясни и принципни позиции, като ние няма
Коментари Харесай

ВИДЕО Нинова обяви, че БСП ще гласува за кабинет на Слави, ако обещаят да гонят Борисов до дупка

Отново преподвърдихме нашите ясни и кардинални позиции, като ние няма да подкрепим първата политическа мощ ГЕРБ, а кабинет на " ИТН " бихме подкперили при условия - бързи ограничения против здравната, икономическата и обществената рецесии, промени в Изборния кодекс, проверка на кабинета на Борисов. Ако от ИНТ не желаят нашата поддръжка, значи не я желаят. Ние и президентът Радев изразихме позиция, че България се нуждае от устойчиво държавно управление ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след съвещания при президента Румен Радев.

Нинова съобщи, че от два месеца са подготвени с оферти по Плана за развиване и в този момент когато е в Народното събрание ще ги предложат.

" Субсидия от 1 лев обрича партиите на зависимости от олигарси ", безапелационна бе Корнелия Нинова. На въпрос дали са за предварителни избори или Народното събрание да работи известно време, Нинова съобщи, че е по-скоро за второто и при положително предпочитание значимите въпроси могат да се вземат решение, без да прецизира за какъв интервал става въпрос.

" Ако наложите предизборните ни стратегии ще видите пресечни точки, само че и ще видите кой се отхвърля от обещанията си ", съобщи Нинова и посочи, че е значимо дали всички ще си спазят предизборните обещания. " И ние желаеме машинно гласоподаване, видео наблюдаване, дейна регистрация, изчистване от мъртвите души. Ето това е една пресечна точка. Но сме срещу мажоритарния избор ", съобщи още Нинова. 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР