Отново . Поредният случай на насилие този път е от

...
Отново . Поредният случай на насилие този път е от
Коментари Харесай

Отново агресия: Баща влезе в пререкание и удари медицинска сестра


Отново. Поредният случай на принуждение този път е от Спешното поделение на врачанската многопрофилна болница.

До спора се стигнало откакто, което по думите му е било с доста висока температура, не разкрил здравното лице на регистратурата. В продължение на 15 минути той звънял на звънеца на отделението, само че никой не реагирал.

Впоследствие се стигнало до спречкване и. Тя пък съобщи пред bTV, че е пособия на сътрудниците си за три доста тежки случая, а детето, поради което е зародил спорът, не е било в незабавно положение.

Снимка: bTV


„ Интересно ми е рецепционистката каква работа има в шокова зала. На петата минути излиза тази, която е на рецепцията, тъй като към този момент звъним настоятелно. И стартира да вика: Какво си се развилнял, бе? Викам ѝ: Има дете за хоспитализация. А тя ми дава отговор:. Да, тъкмо по този начин ми дава отговор - има очевидци. Започна да се държи надменно. Право в лицето ми се завря и аз не знам по какъв начин съм реагирал. Възможно е да съм я блъснал “, споделя бащата.

Снимка: bTV


„ Все отново регистраторката също е здравно лице и се в обработката на пациентите. Понякога един прави ЕКГ, различен взима кръв за проучване, а трети поставя катетър. Не е целесъобразно, колкото и да си обиден, не е целесъобразно “, безапелационна е доктор Теодора Генова, дежурен доктор.

Снимка: bTV


Медицинската сестра, която отхвърли да застане пред камерата на bTV, на бащата. Тя съобщи обаче, че ще търси правата си по правосъден ред.

Инцидентът е, която е сложена в коридора пред Спешното поделение. В момента казусът на принуждение се проверява от органите на реда.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР