Отново опашки и напрежение на ГКПП „Капитан Андреево” – на

...
Отново опашки и напрежение на ГКПП „Капитан Андреево” – на
Коментари Харесай

Опашки и напрежение на ГКПП „Капитан Андреево”, сигнали за корупция стигнаха и до европарламента

Отново опашки и напрежение на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево” – на граничния пункт се чака с часове и съгласно водачите повода е бавната работа на чиновниците.

Заради дългото очакване и сигналите за корупция, най-големият български граничен пункт влезе и в полезрението на Европа.

Екип на bTV ревизира заплащат ли гастарбайтерите, с цел да преминат по-бързо границата, както твърди докладчикът за Турция в Европейския парламент.

Според Кати Пири сходни проблеми се разрешавали с пари. Обвиненията са против българските гранични служители на реда, че с напън и заплашване принуждавали турските гастарбайтери да заплащат подкупи, с цел да преминат по-бързо границата.

Пътуващите обаче отхвърлят да заплащат за зелен кулоар.

Заради корупция „ Капитан Андреево нееднократно е бил обект на полицейски акции. Най-потърпевши бяха водачите на тирове, които плащаха 10 евро като „ такса спокойствие”.

От Министерство на вътрешните работи отхвърлиха да разясняват следващия граничен корупционен скандал, който към този момент е и в дневния ред на Европа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР