Отново недоволство, заради ремонта на улица Опълченска“. Този път хората

...
Отново недоволство, заради ремонта на улица Опълченска“. Този път хората
Коментари Харесай

Отново недоволство заради ремонта на улица „Опълченска“

Отново неодобрение, поради ремонта на улица „ Опълченска “.

Този път хората алармират, че поради ремонтните действия прекосяването им по дребната оставена просека е станало извънредно мъчно. На места даже невероятно.

От общината приканиха за самообладание и увериха, че се търсят благоприятни условия за нова организация, с цел да могат, при положение на потребност, да влизат коли за спешна помощ или пожарни.

Как стоят нещата с днешна дата?

В сектора, който е покрай кръстовището с улица „ Пиротска “, има доста жилищни здания, търговски обекти, както и клон на пощата. Преминаването е извънредно затруднено поради разкопаванията, разположените огради и насипите от камъни.

„ Тук всеки ден се трансформира безусловно всичко. Днес разкопано тук, на следващия ден разкопано там. Пожарна, кола за спешна помощ – нямат достъп до региона. Точно преди да се раздават пенсиите, разкопаха пред пощата – хората прескачат, с цел да си вземат пенсиите “, изясни живущият в сектора Георги Младенов.

„ Нито кола за спешна помощ може да влезе, нито пожарна. Може да влезе, само че на 20, 30 метра от него. Ако някой от високите етажи пламне – парадокс да се загаси от това разстояние “, сподели още Георги Младенов.

По думите му разкопаването трябвало да стане на стадии.

„ Трябваше организацията да е на стадии. Трябваше от „ Сливница “ до „ Симеон “ да се направи секторът и по-късно да се направи този сектор. Обаче като се разбунтувахме в квартала, че сме срещу рязането на дърветата, те направиха тъй че разкопаха цялото трасе и сега не могат да го съберат “, добави той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР