Отново напрежение в коалицията Обединени патриоти. Повод стана заявеното от

...
Отново напрежение в коалицията Обединени патриоти. Повод стана заявеното от
Коментари Харесай

Ново напрежение сред Патриотите заради руския патриарх

Отново напрежение в обединението " Обединени патриоти ". Повод стана декларираното от заместник-председателя на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки пред БНР, че реакцията на вицепремиера Валери Симеонов във връзка държанието на съветския патриарх Кирил е била вярна, само че поднесена не с точните изразни средства.

Във вторник през обществените мрежи водачът на " Атака “ Волен Сидеров изиска Джамбазки да отговори на въпроса: " На кого служи и и извършва ли нечия поръчка? ", като го упрекна, че с гласуването " въздържал се " в Екологичен потенциал на процедура е подкрепил Истанбулската спогодба. Последва отговор на Вътрешна македонска революционна организация.

Заместник-председателят на партията и на парламентарната група Искрен Веселинов съобщи: " Крайно неоснователни думи. Очевидно господин Джамбазки беше единственият представител в Европейския парламент, който не поддържа Конвенцията, тъй че даже в това се съдържа явно лъжа или илюзия. Надявам се да е измамен или нещо прочувствено да е реагирал. Ще го приказваме, когато се забележим. Всеки миг планираме да се съберем. Проблемът в тази ситуация е пътуването на господин Каракачанов в Румъния. Знаете, че той още не се е върнал в България, тъй че считам, че доста скоро ще бъдат изчистени напреженията. Надявам се всичко това да е плод на една неовладяна страст ".

Източник: БНР
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР