Отново има закони, които не се спазват, защото няма кой

...
Отново има закони, които не се спазват, защото няма кой
Коментари Харесай

Изправени ли сме пред пандемия от райски газ?

Отново има закони, които не се съблюдават, тъй като няма кой да управлява продажбата и разпространяването на райския газ . Първо трябваше да бъде спряна онлайн продажбата му. Това мнение изрази пред БиТиВи Иван Игов, психолог.

По думите му би трябвало п родажбата на райския газ да се приравни с продажбата на опиат и наркотичните субстанции.

Игов уточни, че възрастните не се намества сензитивно по тематиката за използването на райския газ измежду подрастващите. Ако се чакат единствено профилираните органи да управляват райския газ в никакъв случай няма да се оправим. Масово сега се пушат електронни цигари в метрото и когато се пробвах да направя забележка, никой не ме поддържа, сподели психологът.

Той прикани обществото, когато види, че деца използват божествен газ, да не си мълчи .

Д-р Иван Колчаков, анестезиолог, добави, че райският газ е средство, което се употребява от дълго време и се ползва в здравната процедура при стоматолози. Всяко средство би трябвало да бъде в подобаващи ръце, до момента в който райският газ е един добър инструмент в ръцете на един анестезиолог. 15-20 години учим, с цел да знаем по какъв начин работят опиатите и райският газ, изясни доктор Колчаков, който даде образец със себе си, че не е употребявал такава субстанция.

Проблемът с райския газ е единствено дребна парченце от колосалния проблем на България . Имахме международна пандемия, само че България десетилетия наред има пандемия - нацията дава повече пари за токсини, в сравнение с за лекуване и за опазване на здравето, регистрира доктор Колчаков. Българските възпитаници са най-пушещите и пиещите в Европейски Съюз.
 Депутатите одобриха райският газ да се употребява единствено в производството на храни
Депутатите одобриха райският газ да се употребява единствено в производството на храни

За нарушителите се планува санкция от 500 до 12 000 лева
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР