Отново е време за волейбол. Националният отбор на България излиза

...
Отново е време за волейбол. Националният отбор на България излиза
Коментари Харесай

Световно първенство по волейбол 2018 НА ЖИВО: България - САЩ

Отново е време за волейбол. Националният тим на България излиза през днешния ден против Съединени американски щати в столичната зала " Арена Армеец " в мач от Световното състезание, на което сме домакини с Италия. Срещата е с начален час 20:40 и ще може да я следите НА ЖИВО в SportLive.bg .
Преди мача
Националният тим на България продължава присъединяване си на Световното състезание по волейбол . " Лъвовете " се класираха за втората групова фаза на конкуренцията, като в този момент са в група " G " дружно с отборите на Иран, Съединени американски щати и Канада.
Вчера сънародниците ни се оправиха с Иран, като успеха над " персите " пристигна в три гейма . Ако играчите на Пламен Константинов желаят да продължат към финалната шестица в Италия, ще би трябвало да завоюват днешната, както и утрешната среща с " кленовите листа ".
Играчите на Джон Спероу са любимците в тази група, където през вчерашния ден се постановиха над Канада с 3:1 и безапелационно седят отпред на групата с 16 точки. Към момента " лъвовете " са с 12 пункта и ще се надяват на нови три през днешния ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР