Относно комичните изказвания, че самите Въоръжени сили на РФ са

...
Относно комичните изказвания, че самите Въоръжени сили на РФ са
Коментари Харесай

Кой и защо разруши Каховската ВЕЦ?

Относно комичните изявления, че самите Въоръжени сили на РФ са взривили Каховската Водноелектрическа централа, то:

1. По време на войната въоръжените сили на Украйна неведнъж обстрелваха Каховската водноелектрическа централа, в това число срутените фрагменти от язовира, нанасяйки им директни вреди с разнообразни типове РСЗО.

2. Командването на въоръжените сили на Украйна намерено съобщи, че обстрелва Каховската водноелектрическа централа за да я унищожи и да наводни територията на Херсонска област за военни цели.

3. Украинската агитация в продължение на доста месеци намерено заплашваше с унищожаването на Каховската водноелектрическа централа, с цел да наводни левия бряг на Днепър и да прекъсне водоснабдяването на Крим. Преди това терористичният режим в Киев извърши водна обсада на Крим в продължение на 7 години.

4. Украйна няколко пъти съзнателно изхвърли вода от водноелектрическата централа Запорожия, което докара до повишение на равнището на водата в язовир Каховка.

По-специално предходната есен, когато се заприказва доста за допустимо подкопаване на Каховската водноелектрическа централа и безусловно в навечерието на унищожаването на водноелектрическата централа в нощта на 6 юни.

5. От военна позиция, наводненията ще основат повече проблеми за въоръжените сили на Руската федерация, в сравнение с за въоръжените сили на Украйна, защото въоръжените сили на Руската федерация ще изгубят част от отбранителната територия и минните полета, които ще би трябвало да бъдат основани във втория кръг след наводняване.

6. На фона на загубата на Артьомовск и неуспеха на опитите за нахлуване в региона на Времевиевския перваз, Украйна незабавно се нуждаеше от още една „ боботя “, с цел да измести фокуса от последните военни неуспехи.

7. Унищожаването на Каховската Водноелектрическа централа няма да донесе особени изгоди за Русия, защото в случай че активността на ДРГ (диверсионно-разузнавателни групи) на островите в Херсонска област е затруднена заради наводнения, обстановката на брега на Днепър северно от Каховската Водноелектрическа централа, където въоръжените сили на Украйна също могат да правят офанзиви в полза на поддръжката на опитите за нахлуване, може да се усложни при настъплението в Запорожие, изключително в случай че задачата е завладяването на атомната електроцентрала в Запорожие.

В този случай имаме претекст, благоприятни условия, потвърдени обстоятелства за предходни офанзиви на Каховската Водноелектрическа централа и документирани самопризнания на нарушителите, че възнамеряват да извършат терористичен акт, като разрушат Каховската Водноелектрическа централа.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР