Относително добре се справя премиерът във външнополитическите отношения на България,

...
Относително добре се справя премиерът във външнополитическите отношения на България,
Коментари Харесай

Георги Близнашки разкри колко труден е пътят, по който върви Бойко Борисов

Относително добре се оправя министър председателят във външнополитическите връзки на България, разяснява в утринния блок на Bulgaria ON AIR някогашният длъжностен министър председател Георги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 година в с. Скравена,... към профила.

Според него страната ни не преследва егоистични ползи по тематиката Западна България, разяснява също той.

На въпрос има ли опция ГЕРБ сега, Близнашки отговори, че това е сериозна тематика. Той показа, че е много песимистичен, че има към днешна дата опция на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила. „ Борисов извървя един много дълъг път, който обаче е към края си “, добави някогашният служебния министър председател.

Неизбежно е след края на Председателството ни Борисов да се върне към вътрешната политика, разясни Близнашки и добави още веднъж, че възможностите за оцеляване на кабинета „ Борисов 3 “ са високи, само че е нужна смяна на политиката.

Премиерът през днешния ден показва една висока зрялост, откликва на непосредствените безредици на обществото, добави Георги Близнашки и подсети: „ Очакванията на обществото за промени обаче са високи “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР