Отношенията между Русия и НАТО са спаднали до ниво на

...
Отношенията между Русия и НАТО са спаднали до ниво на
Коментари Харесай

Кремъл разкри какви са отношенията между Русия и НАТО

Отношенията сред Русия и НАТО са спаднали до равнище на директна борба, откакто воденият от Съединени американски щати пакт е към този момент замесен в спора в Украйна и продължава да се уголемява към границите с Русия, съобщи през днешния ден представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от Ройтерс и ТАСС.

„ Фактически в този момент тези връзки спаднаха до ниво на директна борба. Всъщност страните от НАТО и алиансът самичък по себе си към този момент са въвлечени в спора към Украйна. НАТО продължава придвижването си към нашите граници, уголемява своята военна инфраструктура към тях “, съобщи Песков.

Представителят на съветските управляващи назова НАТО дестабилизиращ фактор на европейския континент, който не спомага за сигурността.

Същевременно съгласно Песков сега не се възнамеряват контакти сред президентите на Русия и Франция Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 и, само че съветският водач остава подготвен на разговор.

„ Той [Путин] води деен интернационален разговор с тези, които демонстрират интерес към развиването на връзките с нашата страна. Путин е постоянно подготвен за разговор за решение на комплицираните, от време на време най-сложни, международни и районни проблеми. В момента няма каквито и да е проекти по провеждането на контакти на най-висше ниво “, съобщи Песков  в отговор на въпрос дали се чакат контакти на високо равнище след скорошния телефонен диалог сред френския и съветския боен министър.

Същевременно Песков съобщи, че е парадокс грузинската съпротива да показва за съветски план готвения от управляващите проектозакон за непознатите сътрудници. Той добави, че Русия желае непоклатимост и предвидимост от прилежащата страна, написа Българска телеграфна агенция.

Вчера ръководещата партия „ Грузинска фантазия “ още веднъж съобщи, че ще вкара законодателство, изискващо организациите, приемащи средства от чужбина, да се записват като задгранични сътрудници. Това се случва малко повече от година откакто отстъпи от плануваното поради огромни митинги.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР