Отношенията между Румен Радев и БСП са странни. И двете

...
Отношенията между Румен Радев и БСП са странни. И двете
Коментари Харесай

Пиргова: Странни отношения между президента и БСП

Отношенията сред Румен Радев и Българска социалистическа партия са странни. И двете страни желаеха никой да не се бърка в политиката на другия. Това е тактическа неточност. От четири месеца връзките сред " Позитано " и Румен Радев куцат. Това сподели за " Офанзива с Любо Огнянов " по Канал 3 политологът Мария Пиргова. Според нея е допустимо Българска социалистическа партия да повдигнат различен претендент за президент, в случай че се схванат с ГЕРБ, с цел да смъкват Радев. " Президентът е извънредно догматичен и това е негов минус ", сподели още тя.

По отношение на изборите тя е на мнение, че ще има постоянни, а не предварителни избори. Пиргова означи, че митингите не засегнаха това, което интересува елементарните хора - икономическо и обществено положение. Те бяха закрепени в едно софийско ядро, написа novini.bg.

Позицията на Слави Трифонов е надценена, тъй като хората, които го харесват не са политически дейни. Те ще продължат да го харесват, само че едва ли всички ще гласоподават за него. Той ще влезе в Народното събрание, само че с дребна група.От митинга най-много се възползва Демократична България. Влизането на Мая Манолова е проблематично. Колаборация сред Демократична България и Българска социалистическа партия не е сериозна. Тя счита, че Демократична България ще се насочат към ГЕРБ след изборите макар острия език. " Комично е, само че става дума за власт и политиците нормално заплащат тази цена ", сподели Пиргова.

Политологът счита, че ГЕРБ ще направи всичко допустимо Оперативна програма да бъдат още веднъж сътрудници. " Те са лоялни и работят добре с тях. Другите разновидности за ГЕРБ са Слави Трифонов и Движение за права и свободи, само че никой от ГЕРБ не желае подобен вид. ГЕРБ не се плаши от протестни талази, тъй като митингите са доста театрални и не се одобряват на съществено ", уточни още Пиргова.

Пиргова е на мнение, че няма политически потенциал в управлението на Българска социалистическа партия да направи коалиция, която да вземе властта от ГЕРБ. Партията не предлага съдружни сътрудници и политики за изборите. Бавят се с аналитичната част на обособените ресори. Българска социалистическа партия не се движи към властта, счита тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР