Отношенията между племената на Южна Дакота и републиканския губернатор Кристи

...
Отношенията между племената на Южна Дакота и републиканския губернатор Кристи
Коментари Харесай

Племена критикуват твърдението на губернатора на Южна Дакота, че лидерите се облагодетелстват от наркокартелите

Отношенията сред племената на Южна Дакота и републиканския губернатор Кристи Ноем от дълго време са обтегнати, само че станаха още по-спорни в последно време, защото Ноем остро подлага на критика племенните водачи, като упреква някои, че печелят от търговия с опиати и слага под подозрение уговорките им към децата в резервати.

В изявления на конгреси на общността Ноем подлага на критика водачите на племената в щата, че са по-заинтересовани да я наранят политически и да облагодетелстват от наркокартелите, в сравнение с подобряването на живота на децата и други на фона на непрекъснатата беднотия в резерватите.

„ Имаме някои племенни водачи, за които имам вяра, че се облагодетелстват персонално от картелите, които са там, и по тази причина ме нападат всякога ден “, сподели Ноем на конгрес предишния месец във Winner. „ Но аз ще се боря за хората, които фактически живеят в тези обстановки, които ми звънят и ми пишат всеки ден и споделят: „ Моля, скъпи губернаторе, апелирам, елате да ни помогнете в Пайн Ридж. Уплашени сме. ”

Дори племе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР