Отношенията между холивудските звезди Чанинг Тейтъм и Джена Дюан са

...
Отношенията между холивудските звезди Чанинг Тейтъм и Джена Дюан са
Коментари Харесай

Отношенията между Чанинг Тейтъм и Джена Дюан са станали твърде "приятелски"


Отношенията сред холивудските звезди Чанинг Тейтъм и Джена Дюан са станали прекомерно "приятелски" през годините и това е довело до раздялата им, твърди техен непосредствен.

Както напомня БГНЕС, през вчерашния ден двамата оповестиха изненадващо, че се разделят след близо 12-годишен взаимен живот, въпреки и да бяха считани за една от най-стабилните и обичащи се двойки в Холивуд. В сряда обаче, непосредствен до двойката разкри пред онлайн списанието UsMagazine.com, че искрата сред Чанинг и Джена в действителност от дълго време я няма.

"Отношенията сред Джена и Чанинг замязяха по-скоро на другарство. Нямаше някакви драми или кавги. Просто и двамата пътуваха непрекъснато по работа и в един миг откриха, че е по-добре в сантиментален проект да са разграничени, в сравнение с заедно", разяснява пред изданието той.

Друг източник пък издаде, че огромен принос за раздялата на двамата артисти са станали и по-големите упоритости на Чанинг в киноиндустрията.

Чанинг Тейтъм и Джена Дюан се срещнаха на снимачната площадка на кино лентата "В ритъма на танца" през 2006 година и се влюбиха от пръв взор още по време на прослушванията. Три години по-късно двамата се ожениха, а през 2013 година посрещнаха на бял свят и щерка си Евърли. Новината за раздялата им бе призната с потрес от техните фенове, защото до напълно скоро двамата не спираха да показват възприятията си един към различен и близостта си. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР