„Отношението на управляващите към нас е като към втора категория

...
„Отношението на управляващите към нас е като към втора категория
Коментари Харесай

Костадинов: Ако на протеста има провокатори, те ще бъдат изпратени от МВР. Някои практики не умират

„ Отношението на ръководещите към нас е като към второкласен хора, в това число на една част от медиите, които обслужват ръководещите и които с лека ръка споделят – това не е проблем, зеленият документ дава независимост. “ Това сподели пред БНР водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов преди днешния митинг на партията против ограничаващите ограничения и ценовия потрес. Това е втори митинг против зеления документ след извършения на 12 януари.

„ Хаби се социална сила за нещо, което явно не е най-големият проблем на нашата страна “, счита Костадинов. Сред аргументите митинг да се състои, без значение от оповестеното от здравните управляващи поетапно отпадане на ограниченията той уточни това, че от на следващия ден отпадат рестриктивните мерки за влизащите, само че не и за работещите в публични обекти и те ще продължат да си заплащат, с цел да работят.

„ Не можем да разберем каква е логиката за това поетапно анулиране за толкоз дълъг интервал – приказваме за 1 месец “, изясни Костадинов.

Като идващ претекст той посочи тестванията на децата, които той дефинира като „ потвърдено неефективни и безсмислени “, назова тази процедура „ безсмислена и нездравословна “ и уточни, че за това в бюджета за идващите 6 месеца са планувани 76 милиона лв..

„ Тук приказваме за няколкостотин случая от няколкостотин хиляди направени проби. “

Лидерът на „ Възраждане “ добави и над 2 милиарда лв. обезщетения, планувани за бизнеса вследствие на дейностите на българското ръководство за справяне с Covid рецесията.

„ Днес ние ще се срещнем с представители на Министерския съвет. Диалог би трябвало да има, подобен разговор ще има “, съобщи Костадин Костадинов.

По-голямата част от ПГ на „ Възраждане “ ще бъде в Народното събрание по време на второто четене на държавния бюджет, посочи Костадинов.

Министерство на вътрешните работи направи тази провокация, с цел да откаже хората да идват на митинга, разяснява Костадин Костадинов по отношение на огласената предходната седмица информация за готвени провокации на митинга на „ Възраждане “.

„ Ако има провокатори, те ще бъдат изпратени от Министерство на вътрешните работи. Това е остаряла процедура. Някои практики не умират. Разлика сред новия ГЕРБ и остарелия ГЕРБ и в това отношение не виждам. Днес ще се подготвим да няма провокации от страна на Министерство на вътрешните работи. “

„ Всякакви хора ще дойдат и за огромен смут на столичните жълтопаветни публицисти ще дойдат хора, които не са от София. Ще дадем опция на всеки човек, който другояче не би имал опция да пристигна и да си каже мнението, да пристигна. Защото нашата страна, въпреки че е строго софиоцентрична и в случай че нещо не се случи в София, в триъгълника на гибелта сред Народното събрание, президентството и Министерския съвет, все едно не се е случило, това нещо не се отразява. “
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР