Отнеха светкавично Съдебната палата от Лозан Панов-най-големият трън в очите

...
Коментари Харесай

Татяна Кристи: С комсомолския устрем на другарски мутренски съд отнеха Съдебната палата от Лозан Панов

Отнеха стремително Съдебната палата от Лозан Панов-най-големият бодил в очите на на олигархията превзела правосъдната система-всички заедно закудкудякаха възмутено- прокурорът на мутрите, правосъдният министър на мутрите, Висш съдебен съвет на мутрите... Отнеха я поради недоразумението при снимането на пошлия клип. Без следствие, с комсомолския порив на приятелски мутренски съд.
В това действие пролича толкоз доста възторг, наслада и безапелативност, колкото в инсталирането на бутафорния основен прокурор--защитник на нарушителите и мутрите в страната, на който този клип му падна дюшеш, с цел да си разчисти сметките с малобройната съпротива във Висш съдебен съвет.

Същевременно никой не е измамен под отговорност, че е пуснал аероплан със инфектирани хора от Амстердам, никой не споделя гък за това, че общинският съвет в Бургас подарява общински улици на Доган, с цел да се отреже достъпа на жителите до присвоения от него полуостров, никой не споделя гък по какъв начин компания, обвързвана с герб нелегално изсича гори до Благоевград--така тихомълком, до момента в който народът се сковава от боязън пред тв приемника и под карантина....

Мда...

Иначе " прегрешенията " на Панов и злощастния клип, " уронвали престижа на правосъдната власт ".

Верваме ви!

Татяна Кристи, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР